Čo chcú muži v posteli? Nové polohy to nie sú!

Ak sa zamýšľate nad tým, ako spraviť partnera sexuálne šťastným, ste na dobrej ceste.

10.03.2016 17:05
Jazdecká poloha Foto:
Nemusíte len experimentovať s polohami, aby ste uspokojili partnera.
debata

Mnoho žien končí snahu knihou sexuálnych polôh a začne experimentovať. Je to určite lepšie ako nič, no nie je to práve tá zmena, po ktorej muži v posteli túžia.

Chcú, aby ste zmenili správanie

Cez deň môžete byť vzornou študentkou, manželkou, matkou, milenkou, alebo kamoškou. Počas noci muži očakávajú, že nebudete tou, ktorú poznajú za bieleho dňa. Mužov nevzrušuje bežná partnerská rutina, ale žena, z ktorej kypí sexepíl a vie šmahom ruky zmeniť svoje správanie na nepozrie. Presne o tomto je reč, keď sa vraví, že muži majú radi ženy, ktoré ich vedia prekvapiť a sú trochu tajomné. Cez deň vás poznať môže, v noci miluje prekvapenia.

Divoká šelma

Skočte po nich tak, že sa ani nestihne nadýchnuť. Nečakane ako mačka, môžete využiť aj trendy drsný mejkap, či čierne podväzky. Sexuálna dračica, ktorá potrebuje orgazmus. To je úloha, ktorá mužov očarí. Nie je to náhoda, že za milenky si muži volia nymfomanky, hoci doma majú opatrné „maminy“. Vžite niekedy do pozície sexuálnej mašiny a partner bude jasať.

Domina, čo má grády

Muži majú radi silné ženy a dominantné samičky. V kuchyni pri stole chcú mať obvykle posledné slovo, ale v posteli im nevadí, ak ich spútate a prikážete im sexuálnu praktiku, ktorú majú robiť. Nevadí im, ak ich postúpate vysokými podpätkami. Pretože to je najčastejší sen mužov, ktorí platia dominám za to, aby im spôsobili trochu pikantnej bolesti.

Poslušná až do krajnosti

Polohy aj úlohy si treba striedať. To je zásada dobrého sexu. Obrátenie dominy na poslušnú slečnu poháňa mužské ego aj sexuálny apetít. Zahrajte sa na dievčatko, ktoré rado splní všetky mužské tajné sny. Pokojne aj na štyroch a plaziaca a po zemi.

Naivná koketa

Mužov z istého dôvodu priťahujú pri sexe naivné a koketné dievčatká. To je ten dôvod, prečo viedla podľahnúť v sexe aj žene, s ktorou by inak nežili. Zbožňujú tie, čo zaklipkajú očami, vedia koketne žmúriť, špúliť pery a odhodlane zvádzať partnera medzi svoje stehná. Ak z vás zacíti mágiu vagíny, máte ho na lopatkách, verného a oddaného, nadšeného pre sexuálne hry s vami. Po dobrom orgazme môžete byť opäť hrdou a inteligentnou ženou. Hrať však občas naivku je lepšie a hlavne príjemnejšie ako predstierať orgazmus!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #sex #túžba #poloha #potreba

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....