Šesť nechutných vecí, ktorých sú schopní len muži

Muži dokážu byť veľké "prasiatka". Prezradíme vám, aké nechutnosti drvivá väčšina z nich robí, keď ich nikto nevidí.

10.03.2016 15:00
sprcha Foto:
Myslíte si, že v sprche sa muži len sprchujú?
debata (3)

Smrkajú sa pod sprchou

Vlezú pod sprchu a náhle zistia, že sa potrebujú vysmrkať. Samozrejme, neobťažujú sa a túto potrebu vykonajú do svojich prstov a spláchnu tečúcou vodou. Aký problém?

Týždeň tie isté slipy

Každý deň čisté nohavičky? Toto poznajú asi len ženy. Čo sa týka mužov, tí sa osprchujú a bez toho, aby sa nad tým zamysleli, navlečú si tie isté boxerky, v ktorých sa potili celý deň. A zajtra znovu…

Nechty po celej izbe

Muži si väčšinou nestrihajú nechty v sprche, nezbierajú si ich do papierovej vreckovky, ktorú následne zahodia, ani po úprave nechtov dôkladne nevysávajú. Nie. Muži nerozmýšľajú tak ďaleko a zložito. Pohodlne si ostrihajú nechty na gauči či v kresle, s tým, že logicky odfrkujú po celej miestnosti. Mesiačiky nechtov sa tam váľajú tak dlho, kým ich „niekto“ nepovysáva.

Zaujíma ich pach vlastných prdov

Nielen zvuk, ale aj pach – a postarané je o veľkú zábavu. Žiaľ, je to tak. Veľa mužov sa vyžíva v smrade svojich vlastných prdov. Najväčším „kráľom“ je ten, ktorý zapácha najviac.

Neumývajú si zadok

Umyť si zadok po veľkej potrebe, alebo minimálne použiť vlhčenú vreckovku? To je pre mnohých mužov veľká neznáma. Použijú obyčajný papier, veď to snáď stačí. Nechutné, keďže väčšinou nestačí.

Šušne do guličky

Keď to zbadá zaľúbená žena, môže skutočne zutekať. Ale aj toto, žiaľ, patrí do zoznamu nechutných činností, ktorými sa muži zabávajú. Vytiahnu si z nosa objekty, ktoré by mali vysmrkať do vreckovky a zahodiť. Zábava pokračuje, pretože oni si z nich vymodelujú guličky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hygiena #sprcha #slipy #vysávač #nechty #vreckovky #veľká potreba

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...