Prvé rande zbytočne nenaťahujte

Čaká vás prvé rande! Tešíte sa, lebo váš "objav" sa vám naozaj páči. Aj napriek tomu by ste však nemali rande predlžovať na hodiny. Urobte sa vzácnou.

07.03.2016 13:00
žena, muž, láska, rande Foto:
Ako dlho by malo trvať prvé rande?
debata

Sedíte oproti naozaj sympatickému mužovi a komunikácia plynia sama od seba. Máte si toľko čo povedať, akoby ste sa poznali roky. Iskry lietajú a vám sa chce v duchu kričať od šťastia. A v tomto momente je dobré pribrzdiť!

Rande by nemalo trvať dlhšie ako hodinu či hodinu až pol, nech by bolo akokoľvek príjemné. Urobte sa vzácnou, rozlúčte sa s úsmevom a tajomne mu sľúbte ďalšie stretnutie.

Aj vy aj on by ste mali mať čas všetky dojmy ešte raz spracovať. Ak ich bude priveľa, zlepia sa do jedného celku a vy budete mať pred očami len útržky. A to by bola škoda, ak vám s ním bolo dobre.

Nechajte si niečo aj na ďalšie stretnutia. Ak mu porozprávate všetko o vás a vašom živote, následné rande už nemusí mať toľko života a obom by sa mohlo zdať nudné. Nechajte si témy aj nabudúce, prídu určite vhod.

Zabudnite na horúce bozky, nech by ste mali na ne pri rozlúčke akokoľvek veľkú chuť. Zachovate si chladnú hlavu a ďalšieho telefonátu od neho sa dočkáte veĺmi rýchlo. Aj on chce od vás čosi viac, tak si to nepokazte.

Zabudnite aj na večerné písanie správ. Ak vám predsa len od neho pípne sms-ka, slušne mu odpíšte, povedzte mu, ako príjemne ste sa cítili. A bodka. Ďalšie stretnutia vám všetko vynahradia a váš vzťah môže postupne naberať na intenzite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #hodiny #opatrnosť

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...