Vášeň v posteli sa nestupňuje?

Kde je chyba? Čo sa deje? Možno za to môže niektorí zo zabijakov sexuálneho apetítu.

04.03.2016 14:30
sex, vzťah, intimity Foto:
Akosi sa vám v posteli nedarí?
debata (5)

Nie ste až priveľmi vášnivá? Ani v posteli nie je dobré „tlačiť“ na pílu. Keď to preženiete, muž sa zľakne. V duchu si hovorí „čo sa to deje?“. Niečo sa mu nezdá a nepokoj sa mu dostane do hlavy. A je vo sexe!

Aj opak môže vyvolať u muža nechuť na sex, hoci ste už v posteli. Ste ako „mŕtva ryba“, on sa stará o všetko a vy len ležíte a čakáte. Koho by to bavilo? Môže to vzdať naozaj rýchlo, skôr, než sa naplno rozbehne akcia. Zapojiť sa musíte aj vy.

Máte pri posteli domáceho miláčika? Pes, mačka či iné zviera v spálni pôsobí ako zabijak vášne. Najmä, ak na vás uprene hľadí bez pohnutia. A ak začne vydávať zvuky či skákať na posteľ, pretože túži po vašej spoločnosti, chuť na sex je okamžite pochovaná.

Z práce ste okamžite zamierili do postele, pretože ste túžili na problémy zabudnúť pri vášnivom sexe. Ale myšlienok sa neviete zbaviť a hádka s kolegyňou má na váš sexuálny výkon väčší vplyv než ste tušili. Najskôr si hlavu vyvetrajte, až potom skočte do postele s partnerom.

Nepríjemný pach je takisto silný zabijak vášne. Ak vám partner nevonia, je to problém. Hoci vám to môže byť trápne, musíte mu naznačiť, že sprcha by výrazne pomohla rozdúchať vášeň pod perinou.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #posteľ #zviera #pach

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...