Bude z vás družička? Pozor na tieto chyby!

Nepokazte neveste jej veľký deň, chybám sa vyhnite.

05.03.2016 11:00
družička, svadba, nevesta Foto:
Aká z vás bude družička?
debata

Nevestu skutočne nepočúvate

Nevesta vie zvyčajne celkom presne, čo chce. Má predstavy o tom, ako by mal jej veľký deň vyzerať. Dôležité je slovo „jej“. Vy ste jej pomocníčka, kamarátka a dôverníčka, ktorá má pomáhať plniť jej predstavy, nie vaše.

Nemáte čas

Ak si netrúfate byť družičkou, povedzte to skôr, než bude neskoro. Ak vás nevesta poprosí o pomoc, očakáva, že jej budete k dispozícii. Je to pre ňu „velký deň“ a to, že vy nemáte čas, ju môže zbytočne ubíjať a stresovať. Ak niečo sľúbite, treba, aby ste to dodržiavali.

Nútite ju do vecí, ktoré chcete vy

Je to jej svadba, nie vaša. Ak vám raz dôrazne povedala, že nechce lososové dekorácie, tak to akceptujte. Akokoľvek sa vám nepáči jej voľba, neprislúcha vám ju kritizovať. Len pomáhať.

Nie ste úprimná

Jej svadobné šaty ju naozaj zbytočne rozširujú… Čo teraz? Od družičky sa očakáva aj jemná kritika, kedy jej poviete svoj názor. To, že šaty jej „nesedia“, predsa môžete povedať aj šetrne. A pomôžte jej vybrať také, v ktorých bude vyzerať božsky.

Neveríte si

Je dôležité, aby ste počítali s možnými komplikáciami a boli pripravená všetko zvládať. Nepanikárte, neprenášajte svoj stres na nevestu. Veci kontrolujte, plánujte a robte postupne. Veľa vecí na vašich pleciach a je na mieste, aby ste dokázali nahlas povedať: „zvládnem to“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chyby #nevesta #družočka

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....