Viete odhaliť chronického sukničkára? Takto sa prejavuje!

Nos na ľudí ani intuícia na odhalenie chronického sukničkára stačiť nemusia.

28.02.2016 08:00
flirt, stretnutie, vzťah, bar Foto:
Sukničkár si často vytvára priestor pre nové príležitosti.
debata

Títo muži sa dajú nachytať vďaka nenápadným prešľapom, aj keď sa v prvých mesiacoch vzťahu snažia tváriť ako najvernejší z najvernejších a budujú si povesť dokonalých.

Láme srdcia

Je vcelku normálne, ak mu nevyjde jeden vzťah – dva vzťahy, no ak ich má niekoľko a všetky skončili tak, že partnerke zlomil srdce kvôli inej, zbystrite pozornosť. Na pozore treba byť obzvlášť v prípade, že vás balí ešte vo chvíli, keď jeho partnerka myslí, že je jeho láskou. Budete tak viac – menej tiež len prestupnou stanicou.

Narcis ako z herbáru

Je skrátka ukážkovým narcisom, samoľúbym mužom, ktorý potrebuje za každú cenu pretláčať svoje ego. Mnohým ženám imponujú silní jedinci, alfa samci, na prvý pohľad hrdinovia. No prirodzene charizmatický muž a narcis je rozdiel. Ak hovorí väčšinou o sebe, potrebuje, aby ste ho neustále chválili a naznačovali mu, aký je skvelý, verte či nie, ani pri najväčšej snahe mu nebudú stačiť do konca života len vaše pochvaly.

Závislý na sexe

Sú muži, ktorí sa sexu nevedia nabažiť. Problém však je, že väčšinou im jedna partnerka na dobrodružstvá nestačí. Verný, no sexuálne aktívny partner s vami chce skúšať všetko, hovorí vám o svojich sexuálnych snoch a prezentuje, čo by rád s vami prežil. Sukničkár omnoho častejšie naznačuje, čo videl v porne, čo robia iní a neustále chce skúsiť aj také experimenty ako swingers párty, trojku, výmenu párov a podobne.

Nie ste pre neho hodnotou

Doma sa tvári, že ste jeho princezná, no v spoločnosti iných žien je rezervovaný, dokonca sa občas snaží tváriť, že ste viac jeho sestra ako vyvolená. Dôvod je jednoduchý. Vytvára si priestor na to, aby potenciálnej známej mohol povedať, že mu to v aktuálnom vzťahu nefunguje a on hľadá jedno voľné teplé náručie.

Namyslí „vy“ ale „on“

V praxi to znamená, že chce vybrať dovolenku, chce skúsiť niečo nové, rád by zažil niečo, čomu sa vy máte prispôsobiť a tešiť sa z jeho nalinkovaných plánov. Vtedy si môžete byť istá, že okamžite ako vybočíte z jeho predstáv, nájde inú, ktorá sa na istý čas rada prispôsobí jeho snom. Chronickí sukničkári hľadajú ženu k svojim potrebám a nie partnerku, s ktorou by zdieľali všetko spoločne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #nevera #sukničkár #narcizmus #závislosť od sexu

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...