Erotické sny, ktoré muži očakávajú od partnerky

Chcete byť jeho pravou, vyvolenou, doživotnou? Okrem srdca a lásky si to bude vyžadovať aj posteľné zdatnosti.

26.02.2016 17:00
sex, erotická hra, intimity Foto:
Splňte mužovi jeho erotické sny.
debata

Muži totiž majú svoje erotické sny, ktorých sa neradi vzdávajú. Sú ochotní kvôli nim vymeniť ženu a pokojne aj dve, tri, skrátka budú loviť dovtedy, kým im ich tá pravá nesplní.

Žena ako z „bordelu“

Niektorí v ňom boli, iní len snívajú. Ľahká žena gestami, šteklivým oblečením a vulgárnym líčením. Je to žena mužských snov. Sama ich zvedie a splní bez slova erotické príkazy. Nepotrebujú mať partnerku s povesťou radodajky. Pokojne im stačí žena, čo vie byť neslušnou, keď sa zavrú dvere na spálni. Nie stále, ale aspoň niekedy.

Sex každý deň

Netreba sa ľakať. Toto nie je objednávka na celý život. Lenže sú obdobia v živote muža, keď skrátka potrebuje sex každý deň. Niekedy aj viac ráz za deň. Na dovolenke, počas medových týždňov, cez leto, aspoň na týždeň, alebo na dva si naordinovať sexuálny maratón. Tak náruživý, že sa začne sám vyhovárať na „bolesti hlavy“. Vytvoríte si povesť tej, čo to s ním dokáže poriadne roztočiť, postavenie vášnivej dračice, ktorú mu môžu iní závidieť a raz bude spomínať, aké to bolo, keď ste to robili každý deň. Ak ste ešte túto chvíľu doposiaľ nerealizovali, šup na ňu. Sníva o nej každý a každý si ju aj splní. Otázka je či s vami.

Znásilnenie

Je to zaužívané ako káva na raňajky, že muži sú iniciátori sexuálnej aktivity. Preto je ich snom, že to bude občas partnerka, čo sa objaví vo dverách či už v sexi oblečení, alebo rovno nahá a bez slova im rozopne rázporok. Ak má muž niekedy zastretý pohľad a jemný úsmev na perách, možno sníva práve o tom, že to budete vy, ktorá ho od zvodu privedie až k vyvrcholeniu.

Análny sex

Je čoraz menej mužov, ktorí by chceli odísť z tohto sveta bez toho, aby okúsili čaro análneho sexu. Hoci sa možno tvári, že ho príliš tieto experimenty nezaujímajú, ak sa objavíte v spálni s lubrikantom v ruke a s návrhom na análne experimenty, tak nepovie nie. Pretože muži radi snívajú, ale svoje sny ešte radšej prežívajú s otvorenými očami.

Masáž prostaty

S prosbou na masáž prostaty partner nevyrukuje pri náhodnej známosti. Vyžaduje si to istý stupeň otvorenosti, maximálnej dôvery a straty ostychu. Stabilná partnerka je preto ženou, od ktorej očakáva, že pri tom množstve článkov na interne a rozhovoroch o chúťkach muža mu túto erotickú lahôdky ponúkne aj sama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #prostata #sexuálne techniky #análny sex

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...