O čom sa rozprávať po sexe, aby to v posteli fungovalo?

Čo robíte po sexe vy? Niektoré dvojice šprintujú do kúpeľne. Iné siahajú po mobilnom telefóne, alebo si zájdu do kuchyne vziať niečo pod zub.

24.02.2016 09:00
láska, vzťah, milovanie Foto:
Po milovaní je naša myseľ otvorenejšia a prístupnejšia novinkám.
debata

Tie, ktorým to v spálni naozaj funguje sa však rozprávajú. Viete o čom?

Láskyplné slová

Pri milovaní si každá dvojica vymení niekoľko láskyplných slov. No po vyvrcholení je naše telo v stave dokonalého naladenia na prehlbovanie partnerskej lásky. Preto aj komunikácia prebieha v úplne inej rovine ako inokedy. No a najlepšie je, že niekedy stačí aj len reč tela a povieme si všetko podstatné.

Čo bolo skvelé

Ak máte vyschnuté hrdlo a rozkošou sa vám trasie hlas, nemusíte hovoriť veľa. Stačí, ak jednoducho partnera pochválite. Poviete, čo sa vám páčilo a pokojne môžete dodať, čo môže nabudúce skúsiť zasa, prípadne kde chce viac pritlačiť, čo ešte prehĺbiť. Polovička to s nadšením príjme a niekedy bývajú tieto slová aj priamym povzbudením k druhému kolu. Veď prečo nie? Čo je dobré, si zaslúži aj dupľu.

Hovoria o svojich snoch

Po milovaní je naša myseľ otvorenejšia a prístupnejšia novinkám. To znamená, že po sexe je ideálny čas, aby ste predostreli svoje sexuálne túžby a želania. Mnoho dvojíc nevie otvorene hovoriť o tom, čo by ich spravilo sexuálne šťastných. To je chyba, ktorá dokáže vzťahy pochovať, prípadne motivovať niekoho z dvojice, aby si skutočné sny odišiel plniť inde. Po sexe je vždy priestor na to, aby ste navrhli, čo môžete skúsiť nabudúce. Nemusíte byť vôbec slušní. Veď komu poviete o svojich tajných túžbach ak nie tomu, s kým sa milujete.

Naplánujte si deň

Ide o jemné koketovanie so sexuálnou mágiou. Je dokázané, že ak sa ešte spotení držíte za ruky, srdce vám bije doznievajúcim vzrušením a naplánujete si program, tak vám úlohy pôjdu lepšie, spravíte ich rýchlejšie a s potešením. Naplánujte si po milovaní napríklad spoločné aktivity a uvidíte, ako vás nielen táto chvíľa ale aj samotné činnosti zblížia.

Ostaňte v objatí

Stačí tak málo. Ostať niekoľko minúť v náručí, privrieť oči a vnímať prítomnosť druhého človeka. Túlenie po milovaní prehlbuje pocit vzájomnej spolupatričnosti a zahladzuje drobné rany spôsobené bežnými nedorozumeniami. Vytvára medzi dvojicou silné puto lásky a milovaniu dáva krásnu bodku, pre ktorú budete chcieť aj to ďalšie a ďalšie a ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #milovanie #láskanie #snívanie #objatie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...