Spoločné raňajky! Naozaj prospejú vášmu vzťahu

Doprajte si luxus spoločných raňajoch, posilníte vašu lásku.

25.02.2016 07:00
spoločné raňajky, zaľúbený pár Foto:
Nájdite si čas na spoločné raňajky.
debata

Spoločné raňajky nevyžadujú veľa času – 20 až 30 minút. Spôsobia však to, že vaše rána budú o čosi krajšie, i keď ste nútená vstať o niečo skôr.

Raňajky do postele – to je už vyšší stupeň rannej romantiky a prípravy na celý deň. Jeden z vás vyskočí z postele a pripraví niečo chutné pre oboch, čo sa dá ľahko konzumovať v posteli. Pripomeniete si tak napríkald čas počas dovolenky, kedy ste sa spoločne povaľovali v posteli a pochutnávali si na čerstvých croissantoch.

Pochutnávať si môžete nielen v posteli, ale aj za stolom, čo je počas pracovného týždňa predsa len o čosi praktickejšie. Porozprávate sa o tom, čo vás čaká, prípadne si naplánujete, čo budete robiť po práci. A máte sa na čo tešiť aj v kancelárii.

Z času na čas si môžete na spoločné raňajky zájsť aj mimo domu. V neďalekom bistre si posedíte medzi ľuďmi a opäť vášmu dňu dodáte „dovolenkový punc“. Práve výnimočné chvíle si uchováte aj v momentoch, kedy vám počas dňa nebude najľahšie. Pousmejete sa po náročnej porade či pred prezentáciou projektu dôležitému klientovi. A aspoň o čosi vám stúpne nálada.

Ráno pritom môžete vyriešiť aj veci, s ktorými ste si večer nevedeli poradaiť. Nie nadarmo sa hovorí „Ráno múdrejšie večera“. Zväčša máte po niekoľkých hodinách spánku na udalosti iný pohľad a riešenia sa ponúkajú pri rannej káve samé. Do práce tak už môžete odchádzať s ľahkou hlavou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #raňajky #starostlivosť

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...