Ako bozkávať chlapa, aby „zošalel“ rozkošou?

Šepká sa, že bozky milujú viac ženy. No pravda to nie je. Muži len vyžadujú trochu iný prístup ako sladké pery na pery.

23.02.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri súloži nemusíte šetriť bozkami.
debata (5)

Milujú jazyk

Jazýčkové pusy sú presne to, o čom muži snívajú od chvíle, keď sa im zapáči nejaká baba na základnej škole. Možno to je tým, že chuť zmocniť sa dámy a vniknúť jej do tela je mužom vlastné, alebo chcú jednoducho viac ako iba formálne spojenie pier. Preto ak chcete muža zaujať hneď prvým bozkom, nebojte sa mu zaparkovať medzi zuby jazykom. To je tá správna cesta, ako u neho vzbudiť záujem o pokračovanie.

Ochutnávacie bozky

Len málo párov v milostnom živote využíva silu ochutnávacieho bozku. Je to presne to, čo muži milujú. Ani v rámci predohry nechcite ostať iba v oblasti tváre. Ochutnajte muža bozkami na krku, na ušiach, zdvihnite tričko a zamierte bozkami na mužské bradavky. Ak to spravíte, dočkáte sa radostnej odozvy. Partner bude vzdychať blahom a začne ochutnávacie bozky dávať aj vášmu telu. Spoločne tak ochutnáte vrchol slasti. To už určite stojí za odvahu prekročiť bežnú prax slušného bozkávania.

Bozky po penise

Nie sú úplne orálnym sexom, ale takmer. Muža vedia dokonale vzrušiť, keďže sa hráte ústami s jeho penisom, ale neprekročíte hranicu, že si ho vezmete do pusy. V praxi to bude znamenať, že ide presne o ten typ bozku, ktorým budete zvyšovať jeho vzrušenie až na maximum. Bude chcieť viac, ale vy ho budete hodnú chvíľu „len“ bozkávať. Takéto „trápenie“ pri milovaní veľmi ocení.

Bozky pri súloži

Sú veľmi cenné. Mnoho párov pri súloži už nemá spojené pery. Niektoré polohy to neumožňujú, ale napríklad pri klasike máte stále možnosť milovanie dotvoriť aj horúcimi bozkami. Jazykom si prechádzajte po perách, po krku po tvári, vôbec nemusíte šetriť bozkami a zrazu, ani neviete, ako sa aj klasický misionár zmení na divoké, vášnivé milovanie. To všetko vďaka intenzívnym a odviazaným bozkom, ktoré pri milovaní stimulujú aktivitu aj vzrušenie.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #intimity #milovanie #vášeň #rozkoš

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...