Jemná, nežná a súcitná. Žena v znamení ryby

Ženy, ktoré sa narodili v tomto "rybacom" znamení, budú určite vynikať jemnosťou. Navyše budú nežné a súcitné.

22.02.2016 12:00
debata
Žena v znamení ryby. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Žena v znamení ryby.

Tajomný život ryby

Keďže kľúčovým slovkom pre znamenie ryby je „tajomstvo“, budú ich mať v živote požehnane. Muži, ktorých bavia hry na schovávačky a život zahalený rúškom tajomstva, tí to pri týchto ženách vyhrali. Pozor, nielen ona je tajomná. Priťahujú ju tajomstvá a tiež ich toleruje u partnera. Túži po nich. Nerozpráva o všetkom, je veľa vecí, ktoré si necháva pre seba. Hlavne tých, ktoré sa týkajú jej.

Postaraj sa o mňa

Je zaujímavá. Zriedka patrí k ženám-kariéristkam, ktoré si vystačia samy (predovšetkým bez muža). Nie, ony vysielajú mužom jasný signál: Poď sa o mňa postarať, ja to potrebujem a hlavne milujem! Sú ženy v znamení ryby, ktoré to dokonca s tou starostlivosťou preháňajú viac, ako je zdravé. Akoby hľadali vo vzťahu svojho otca…

Neznáša konflikty

Na rozdiel od ženy, narodenej v znamení barana, ona ryba hádky a konflikty neznáša. Keď sa do nich nejakým nedopatrením dostane, s ľahkosťou odtiaľ vypláva. Jej muž to bude mať s ňou ľahké aj v tom, že táto nežná osôbka skutočne ľahko odpúšťa. Nie tak, ako baran, ktorý o päť minút nevie, prečo sa hneval. Veľkorysá ryba to dobre vie.

Umelkyňa na voľnej nohe

Znamenie ryby je umelecké, narodilo sa v ňom veľa herečiek. Ak sa stane, že žena narodená v druhej polovici februára a v prvej marcovej, nemala žiaden talent, s určitosťou potrebuje slobodu. Buď bude podnikať, bude na voľnej nohe, alebo šéfa neustále otravovať s tým, aby mohla čo najčastejšie pracovať z domu. Lebo doma, tam sa ona cíti ako ryba vo vode!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #konflikt #umenie #tajomstvo #znamenie ryby

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...