Ako zaujať muža, keď dáte nohavičky dole!

Príde chvíľa, keď nemáte možnosť upútať sexi negližé, zvodnou čipkou, či korzetom a ostáva jediné. Byť pre muža príťažlivou svojim rozkrokom. Čo muži najviac ocenia, keď pred nimi žena ostane bez kúska bielizne!

19.02.2016 15:00
ochlpenie - rozkrok - žena - krása Foto:
Ponúknite partnerovi čaro zmeny.
debata (7)

Zmeňte, čo už pozná

Udržať milostný život v prevádzkovej teplote si žiada pravidelne prikladať nové polienka. Nehovoríme iba o polohách, ale aj o prekvapeniach nahého tela. Každý muž bude sťahovať nohavičky svojej partnerky plný očakávaní, ak vie, že rada experimentujete s intímnymi frizúrami. Nebuďte mesiace, či nebodaj roky rovnakou. Ponúknite čaro zmeny a vybláznite sa so strihmi na miestach, kde to nikto okrem vyvolených očí neuvidí.

Posteľná gymnastika

Ženské nohy radia muži k najerotickejším častiam ženského tela. Možno aj pre poklad, ktorý medzi nimi nachádzajú. Nemajte nohy od seba iba počas milostnej aktivity. Spravte posteľnú šou iba tak pre oko. Našpúľte zadok, rozkročte sa postojačky a v predklone, nech si partner vychutná vaše nohy aj to medzi nimi. Ocení každý nový uhol, v krom uvidí vaše horúce pohlavie. Ženy, ktoré takto vedia partnera lákať poznajú, že v tom nie je nič lacné, ale sex po takomto úvode býva jedna báseň.

Malé divadielko

Odvážne gestá sú podľa mužského gusta. Ak chcete partnerovi pripraviť lákadlo, siahnite si do rozkroku a ukážte, že dokáže to, čo každá žena z porna. Prečo by mal obdivovať iba iné, keď vy mu viete dať rovnako krásne divadlo, akurát aj s porciou lásky? Ukážka intímnej lásky môže vyzerať aj ako lekcia masturbácie, pri ktorej bude partner ako ohromený divák.

Vyskúšajte erotické hračky

Muži majú rezervovaný postoj k erotickým pomôckam. No iba do chvíle, kým ich nepresvedčíte, že ich nemajú nahradiť, ale naopak dopriať im lepší pôžitok. Použite venušine guľôčky a nechajte partnera kochať sa. Rovnako môžete použiť aj vibrátor. Partner neostane chladný, ak mu ukážete, že hračky pre dospelých vo vašom rozkroku znamenajú potešenie nielen pre ženu. Zahrajte sa spolu a my vám garantujeme, že partner nebude chcieť hrať žiadnu videohru, keď dáte nohavičky dolu a v ruke budete držať sexuálnu hračku.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #erotické pomôcky #sexi bielizeň

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...