Ženy chcú športovcov! Vedú surferi a futbalisti

Naopak, golfisti u žien veľa vody nenamútia.

22.02.2016 09:00
santa cruz Foto:
Surferi u žien bodujú najviac.
debata

Ženám sa vyšportované mužské telá páčia. Túžia po partneroch, ktorí aktívne športujú. Sú podĺa nich nielen atraktívnejší a zdravší, ale poskytujú im aj nádej, že „dobrý“ genetický materiál zdedí aj ich potomok. Evoluční biológocia na Univerzite v Zürichu sa zamerali v prieskume presne na tieto túžby žien a pozreli sa na to, aké športy ženskú populáciu priťahujú najviac, keď sa obzerajú po vhodnom partnerovi a otcovi svojich detí.

Na prvom mieste sa v prieskume umiestnili surferi. Ženy zaujali nielen ich opálené a krásne telá, ale aj odvaha vo vlnách, ktorá okamžite prebúdza horúce sexuálne fantázie. Surfer má pre ženy priam magickú moc.

Na druhej priečke sa objavili futbalisti. Ženy ich vnímajú ako prispôsobiových a flexibilných, navyše sa im páči aj ich tímový duch. Po nich nasledujú v prieskume plavci, ktorí bodujú najmä skvelým telom a vytrvalosťou. Štvré miesto patrí horolezcom – tí podĺa žien dokážu dať zo seba všeko, aby dosiahli cieĺ, ktorí je ďaleko pred nimi. Sú podĺa žien obdarení extrémnou vytrvalosťou, sú odvážni a disciplinovaní.

Zaujímavosťou je, že populárny šport ako golf u žien neboduje. Muži, ktorí podĺahli tejto aktivite, sú u žien až na poslednom mieste spomedzi športovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #túžba #futbalista #surfer

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...