Láska večne živá? Ale ako na to?

Nenechajte vašu lásku vyhorieť, jej plameň si strážte.

21.02.2016 11:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Buďte pre vášho drahého stále príťažlivá.
debata

Začiatky vzťahu sú horúce, vzrušujúce a krásne. Ale čo príde po mesiacoch či dokonca rokoch? Nuda a stereotyp dokážu zabiť aj najväčšiu lásku. Nedopustite to!

Stále sa na svojho partnera pozerajte ako na hrdinu či ako na muža vašich snov. Každý deň si na ňom nájdite niečo, za čo ho môžete obdivovať. Môže to byť iba maličkosť. Neberte ho ako stálu a samozrejmú súčasť vášho života. Skúste si pomôcť tak, že si predstavíte, ako by sa váš život zmenil, keby zo dňa na deň odišiel…

Živte v sebe rôzne predstavy. A ich súčasťou by mal byť práve partner. Snívajte o tom, čo všetko vás čaká, predstavujte si vášnivé noci na pláži či rýchly sex v aute. Keď príde príležitosť, budete už správne naladená. Je fajn, ak máte vášho drahého pred očami ako vášnivého chlapa plného života.

Nekomunikujte len o praktických veciach. Práve nudná komunikácia medzi partnermi spôsobí, že vaše túžby, predstavy a očakávania sa kamsi stratia v záplave bežných problémov. Poseďte si s partnerom večer pri víne a len tak diskutujte o tom, čo sa vám prihodilo, o vašich príjemných plánoch či situáciách, ktoré sa vám zdali zábavné.

Nechajte si na sebe záležať. Či už ste doma alebo bežíte do práce či do obchodu. Skutočnosť, že máte niekoho „istého“ ešte neznamená, že sa mu páčite v teplákoch a vyťahanom tričku. Aj partner vás túži mať krásnu a vzrušujúcu. Myslite na to a buďte príťažlivá aj pre muža, s ktorým žijete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #partner #túžba #istota

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...