Len to nie! Vety, ktoré mužovi nehovorte

Netlačte na pílu a zostaňte ženou. Čo muži rozhodne netúžia od vás počuť?

17.02.2016 13:00
dvojica, hádka, smútok Foto:
Neladí vám to už na začiatku?
debata

Nemôžeš sa zabávať?

Vy sa možno v spoločnosti neznámych ľudí cítite ako ryba vo vode, čo však nemusí byť prípad vášho nového chlapa. A vety, ktorými ho navyše v novom prostredí upozorňujete na to, aký je nudný a nezábavný, mu na nálade nepridajú. Nechajte ho, aby sa „oťukal“ a venujte sa mu, ak vidíte, že sa necíti vo svojej koži.

S tvojím štýlom obliekania musíme niečo urobiť

Skúste sa vžiť do jeho kože. Ako by ste vy od muža prijali takúto vetu? Úprimne, asi by ste sa urazili alebo celkom slušne nahnevali. Nie ste jeho matka ani porotkyňa v nejakej šou, v ktorej je on súťažiacim. Nie! On je dospelý muž a keď sa vám jeho štýl obliekania nepáči, musíte sa s tým vysporiadať vy sama.

Nemyslím si, že to dokážeš

Nech už sa snaží o čokoľvek, vy ho máte podporiť. Iste, ak je dospelý, dávku kritiky by mal zniesť, ale prečo ho až takto tvrdo odrádzate od jeho cieľa či sna? Ak vám na ňom záleží, máte ho podporiť, dodať mu odvahu a silu. Ste človek, od ktorého to očakáva.

Kedy mi zavoláš?

Páči sa vám a cítite sa s ním príjemne. Ak je váš vzťah iba v začiatkoch, doprajte mu pocit, že nie vy jeho, ale on vás musí získať. Zostaňte ženou v pravom slova zmysle, nie lovkyňou, ktorá „tlačí na pílu“. Ak cíti veci rovnako ako vy, ozve sa, dajte mu čas. A ak ich cíti inak, musíte sa s tým iba zmieriť.

Páčim sa ti?

Naozaj si musíte „vyprosiť“ či priam vynútiť kompliment? Nepočkáte, kým vám on sám povie, aká ste očarujúca? Nechcite všetko hneď. Ak máte zdravé sebavedomie, bez okamžitých komplimentov predsa vydržíte. Na druhej strane, ak by ste sa mu nepáčili, zrejme by sa s vami nestretával.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #partner #súlad

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....