Polohy, ktoré zúročíte (nielen) pri rýchlovke

Rýchlovka určite nie je sex bez prípravy. V podstate je to presne naopak.

16.02.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dobrá rýchlovka môže byť pikantné intro, ktoré vás spoľahlivo rozpáli.
debata

Vyžaduje si komplexný prístup, tréning aj prípravu, aby ste si mohli dopriať porciu rýchlej rozkoše, koncentrovanej ako silné ristretto. Správna poloha je jednou zo záruk úspechu.

Doggystyle

Netreba vysvetľovať prečo asi táto poloha patrí k top polohám na rýchly sex. Ženská vagína je pri nej dostatočne roztiahnutá a umožňuje sexuálne splynutie aj bez toho, aby ste museli dať šaty na kôpku pri posteli. Pokojne stačí nadvihnúť sukňu a rozopnúť nohavice. Pretože presne takýto scenár môže mať dobrá rýchlovka.

Sex v predklone

Nič zložité, hoci sa to na prvý pohľad môže javiť ako krkolomná poloha. Postavíte sa pred partnera, chytí vás za ruky a vy sa predkloníte tak, ako vám je to pohodlné. Postojačky vytvoríte priestor na dokonalé vniknutie. Predklon zmení sklon vniknutia penisu do vagíny a oproti klasickej polohe odzadu umožňuje automatické dráždenie klitorisu. To je kombinácia, ktorá sa vám obom bude páčiť.

Jazdecká poloha

Všetky jej variácie sú šik. Vrátane tej na zadnom sedadle automobilu. Je to jednoduché. Stačí trocha vzrušenia a už sedíte na vrchole blaha. Poloha má výhodu, že pri nej pohodlne môže partner dráždiť vaše bradavky. Brať prsia do rúk, bozkávať vám dvorce, alebo všetko, čo mu dovolíte. Pri polohe máte plne pod kontrolou priebeh milovania a tak budete „na koni“.

Klbko

Ležíte na boku a partner vás ovinie odzadu. Zrazu zisťujete, že to nie je len ovinutie, ale milovanie. Osviežujúca poloha na ráno ako horúce prebúdzanie, alebo naopak na príjemné sny. Netreba veľa prípravy. Hoci pôjde o rýchlovku, v tejto polohe budete cítiť hlboké spojenie s milovaným človekom, ktoré vás naplní láskou.

Neobmedzujte sa na rýchlovku

Všetky uvedené polohy sú pre rýchlovku dokonalé, ale nie sú výlučne na tento druh erotiky. Ich čaro si vychutnáte aj vtedy, keď budú úvodnými polohami k večeru plnému milovania. Dobrá rýchlovka totiž nemusí znamenia koniec s milostnými zážitkami. Môže byť pikantné intro, ktoré vás spoľahlivo rozpáli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #rýchlovka #sexuálne techniky

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...