Čo poteší chlapa na Valentína? Dary to nie sú!

Aj láska si zaslúži svoj deň a malú oslavu. Je totiž to najcennejšie, čo si dvaja ľudia môžu dať.

14.02.2016 18:00
Valentín, láska, spoločný čas Foto:
Skúste na Valentína zaexperimentovať s darmi lásky.
debata

Preto bez ohľadu na to, či patríte k milovníčkam sviatku zamilovaných, alebo ho pokladáte za komerčnú paródiu lásky, partner nepovie nie, ak ho potešíte. Len tak, pretože ho milujete.

Láska sa nedá merať hmotne

„Lásku“ dokážu hodnotiť peniazmi len slečny postávajúce na diaľničných odpočívadlách. Pre všetkých ostatných je láska a jej telesné prejavy mimo materialistického rámca. Preto zabudnite na predstavu, že na sviatok treba partnerovi niečo kúpiť. Na to má meniny, narodeniny, Vianoce… Skúste na Valentína zaexperimentovať s darmi lásky. Určite to každý ocení a uvidíte, že muži nie sú o nič menší romantici ako ženské pohlavie.

Obľúbená večera

Láska ide cez žalúdok je klišé, ktoré netreba overovať. Zaručene funguje, ak partnerovi naservírujete na tanier lahôdku, ktorú vždy ocení. Bez ohľadu na to, či ide o bryndzové halušky, alebo šťavnaté stejky. Bez ohľadu na to, koľko je to roboty, alebo koľko stoja suroviny.

Milovanie z lásky

Chcete namietať, že také je predsa každé, ktoré si spolu doprajete? O tom nepochybujeme, ale na sviatok lásky treba trochu pridať hrejivosti. V praxi to znamená, že mu v posteli urobíte radosť po ktorej už nepotrebuje túžiť po lacnej žene, čo mu v piatok poobede spraví „masáž“ vo vysokých podpätkoch. Každá splnená túžba v sexe partnera utvrdí v láske k vám a v rozhodnutí, že inú ženu pre život a lásku nepotrebuje.

Atmosféra nehy

Vytráca sa! Dokazujú to čísla, ktoré hovoria, že náš smartfón hladkáme omnoho častejšie ako partnera. Vytvorte si chvíľu pre seba. Nechajte telefón v letovom režime, aby ste s ním mohli spravili maximálne spoločné foto. Počúvajte partnera. Skúste sa pozrieť na jeho sny, túžby a nájsť prieniky v tom, ako môžete snívať spoločne. Nájsť si nové destinácie poznania, nové záľuby, inšpirácie. Ak strávite takýmto „plánovaním lásky“ jeden večer pokojne aj pri víne, bude to mať úžasný efekt. Atmosféra bude na nezaplatenie, keď vypnete svet a zapnete samých seba na rovnakej vlne. Získate radosť v partnerových očiach a láskyplný spoločný život v budúcnosti.

Večer podľa neho

Ak chcete urobiť pre partnera skutočne maximum, spravte mu večer snov. Lásku mu prejavíte ako žiadna iná. Ako to? Naplánujte si deň spoločne, ale podľa jeho predstav. Choďte spolu na športový zápas, na pivo, diskotéku, zajazdiť si na motokárach, alebo skákať z padáka. Večer zapnite videohry, hlasno grgajte, smejte sa pri tom ako v rukách tavíte džoistiky, potom sa divoko pomilujete. Zotrite zo seba závoj vážnosti a ochutnajte chlapský svet spolu s vašim drahým. Nakoniec zistíte, že to vôbec nebol zlý Valentín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #milovanie #neha #Vyznanie #Valentín

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...