Drsne, alebo jemne? Ako to majú muži radi tam dole?

V rámci zaužívaného scenára sexuálnych hier je dobré zmeniť taktiku a nielen roztiahnuť nohy.

11.02.2016 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži majú na pohlaví radi jemné aj drsné ženy.
debata (5)

Aj vaše ruky, ústa a iné časti tela sa môžu pričiniť o to, že partner bude vo vašej opatere priasť blahom.

Rukami len nežne

Masáž penisu, semenníkov, zadku muži majú radi, ale vždy je pre nich dobré, ak pristupujete veľmi jemne a obozretne. Keď sa uspokojujú sami, tak si dovolia všakovaké rytmy a pohyby, ale ženské ruky si spájajú s jemnosťou. Zároveň platí pravidlo, že nikdy partnerovi nesiahajte na suchý žaluď. Buď použite sliny, lubrikant, alebo počkajte, kým sa prirodzene zvlhčí. Inak to bude drsne škrieť a nič príjemné to pre partnera nebude.

Ústami môžete pritvrdiť

Základ, že zuby sa pri orálnom sexe nepoužívajú, poznajú aj panny. Preto sa týmto problémom už zaoberať netreba a za niečo drsnejšie považujú muži, ak si ich viac pritlačíte na podnebie, hlbšie do hrdla a zrýchlite rytmus. Aj s plnou pusou sa oplatí počúvať, keďže muži pri orálnom sexe svojimi vzdychmi naznačujú, či im to vyhovuje pomalšie, alebo jemnejšie. Zo všetkého najradšej majú, ak si môžu regulovať intenzitu pohybu aj uchopením a pohybom vašej hlavy. To je však už o vzájomnej dohode.

Nohami kontrolujete situáciu

Foot fetiš, alebo dráždenie nohami je u mužov veľmi obľúbená sexuálna disciplína. Či už nahými chodidlami, prípadne v silonkách. Nimi môžete dráždiť partnera veľmi efektívne. Jemným pohybom, ale nebojte sa aj pritlačiť. Partner vám určite povie, že nohami je možné toho omnoho viac, ako iba hladkanie. Vziať penis medzi chodidlá je o niečo drsnejšia hra, ale skvele účinkuje takmer na každého chlapa.

S bolesťou opatrne

Nemôžeme vynechať ani skupinu mužov, ktorá to má rada naozaj tvrdo. V tomto ohľade myslíme od drsnejšieho kopania až po pevné stískanie penisu. Ak má partner rád dominu, s klasickou nežnou žienkou sa nikdy neuspokojí. Môžete o týchto chúťkach hovoriť a prežívať ich spoločne. Dokonca sa hovorí, že malé uštipnutie do mieška pred orgazmom u muža vyvolá vyvrcholenie silné ako výbuch sopky. No o veciach na prahu bolesti treba najprv hovoriť, posúvať ich a mať zázračné slovo, ktorého vyslovením sa praktika okamžite ukončí. Pretože muži na pohlaví majú radi jemné aj drsné ženy.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orálny sex #sexuálne techniky

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...