Stále vás miluje? Tieto otázky kladie len zamilovaný chlap

Miloval vás na začiatku, no ako je to po mesiacoch a rokoch? Stále v jeho srdci horí plameň lásky a vášne, alebo už víťazí partnerská zotrvačnosť?

10.02.2016 17:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Zamilovaný muž sa stará o to, či ste šťastná.
debata

Muži nezvyknú city vyjadrovať tak kvetnato ako ženy a miesto odpovedí sa radšej pýtajú. No a sú otázky, ktoré kladú žene (stále) zamilovaní chlapi.

Ľúbiš ma?

Muži to nezvyknú povedať prví. No položia otázku a dodajú: „Aj ja teba!“ Veria v silu slova a veľmi radi zo ženských úst počujú láskyplné vyznania. Teda ak sú zamilovaní, tým ostatným stačí ak poviete, čo bude v nedeľu na obed. Ak vás muž miluje, dožaduje sa vyznaní lásky aj formou otázky.

Čo budeme robiť?

Nepýta sa, čo budete robiť vy, ale čo plánujete robiť spolu. Z pohľadu muža je v tom priepastný rozdiel. V prvom prípade sa pýta s úmyslom mať pokoj pre seba, svoje záujmy a vy budete mať svoj program, do ktorého sa nemusí zapájať. Ak sa pýta na spoločné aktivity, je to pre ženu znak, že muž vás miluje a zo všetkých chvíľ je najradšej s vami a zo všetkých činností má najradšej tie, ktoré môžete robiť spoločne.

Si šťastná?

Zamilovaný muž sa stará o to, či ste šťastná a čo pre to môže urobiť. Ten, u ktorého už vyprchala zamilovanosť sa zaujíma či navarené, v tom lepšom prípade, či máte prezuté gumy na aute a dotiahnuté poličky v kuchynskej linke. Pozor, zamilovanosť sa nemusí vytratiť ani po diamantovej svadbe. Ide len o to, či ju správne kultivujete. Ak sa vás partner pýta, či ste šťastná, skutočne môžete takou byť, pretože vás stále miluje.

Čo ti urobí radosť?

Zamilovaný chlap chce potešiť svoju partnerku aj maličkosťami. Dobre vie, že lásku si kupovať nemusí a nemíňa na drahé zbytočnosti, ktoré budujú viac jeho ego ako skutočnú radosť. Preto sa radšej pýta, čo ženu poteší, pretože on chce spôsobovať radosť a nie si kupovať lásku ako tovar.

Čo ti na mne vadí?

Túto otázku ako sebareflexiu používa len málo mužov a ak ju vyslovia, sú skutočne povedané až po uši. Radi sa zlepšia, popracujú na svojich chybách, nájdu spôsob ako byť pre partnerku ideálni. Prečo? Pretože ju milujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #radosť #šťastie #milovať #zaľúbiť sa

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...