Päť vecí, ktoré kvôli láske nikdy nerobte!

Každý chce ľúbiť a byť milovaný. Každý vo vzťahu musí robiť kompromisy. Je však päť oblastí, ktoré treba nechať nedotknuté aj za cenu, že by tá vysnívaná láska mala skončiť fiaskom.

07.02.2016 17:00
láska, vzťah, harmónia Foto:
Vo vzťahu buďte sama sebou.
debata

Dôvod? Aj tak by to na konci nedopadlo dobre a vy by ste premárnili najlepšie roky života s niekým, kto o vás skutočne ani nestojí.

Nevzdávajte sa samej seba

Nikdy nerezignujte na svoje sny, na svoje túžby, na chuť cestovať, študovať, navštíviť isté krajiny. Láska je krásna vec, ale ak partner chce, aby ste vymenili vlastné životné priority za tie jeho, na spokojný život to stačiť nebude. Životné priority musíte mať naladené na spoločnej strunke, inak o lásku stáť nemusíte. Bude vás dusiť a skôr či neskôr pochopíte, že potláčať samú seba nikam nevedie. Len to možno už budete mať na krku dve deti, hypotéku a vaša láska sa zmení na bežného chlapa domáceho.

Nespoliehajte na mágiu

Chcete dostať chalana s tými modrými očami a vyšportovanými rukami. Veríte, že aj on sa do vás môže zaľúbiť. Zrazu používate aj zakázané spôsoby. Okrem vystavovania výstrihu a flirtovania povolávate aj bielu, či čiernu mágiu. Je jedno, či tomu veríte, alebo nie, ale mnoho žien v živote varilo elixír lásky. Problém je, že ak mužovi nepočaruje vaše telo a myšlienky, mágia nie je cesta, ktorá vytvorí šťastný vzťah. Ženy, ktoré dostali lásku za každú cenu nakoniec vyhlásili, že druhý raz by to neurobili.

Nepodľahnite tlaku

Možno si partner kvôli tomu, že vás bude ľúbiť, stanoví rôzne podmienky. Či už v oblasti sexu, vzťahu, práce, stretávania sa s priateľmi. Lenže aby vás chlap ľúbil, nepotrebujete meniť zaužívané zvyky a myslenie. Veď láska má byť o tom, že vás miluje takú aká ste a nie tlačiť vás do pozícií, v ktorých to ani nebudete vy.

Nenechajte sa vydierať

Ak ma ľúbiš, tak… Toto pozná mnoho žien, ktoré nakoniec urobia veci z lásky. Ak chcete niečo urobiť z lásky, má to byť preto, že vás to teší. Nie preto, že sa bojíte, že ak náhodou spravíte krok vedľa, partner vám zastaví svoj prídel nehy a ubzikne. Lenže to nie je láska, pretože tá buď je, alebo nie je. Nikdy sa v jej mene nevydiera. Ak to partner skúsi, pokojne ho pošlite k vode, pretože láska ktorou operuje nie je nič len slovo do vetra.

Nechudnite

Dobrú postavu a štíhlu líniu si musíte udržať preto, že chcete sama. Nie preto, aby ste sa zapáčili konkrétnemu mužovi. Pretože v prípade odmietnutia takéto diéty z lásky obvykle končia enormným prejedaním a to s peknou postavou a zdravím nemá nič spoločné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #chudnutie #nezávislosť #vydieranie #mágia

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...