Sex tipy, čo spôsobia partnerovi rozkoš a ustrážia zdravie!

Muži sú k svojmu zdraviu často nedbalí a to je dôvod, prečo umierajú mladší.

06.02.2016 17:00
sex, vzťah, intmity Foto:
Ak muža spravíte sexuálne šťastným, jeho zdravie bude prekypovať.
debata (1)

Na preventívne prehliadky chodia málokedy. Pritom si jeho zdravie môžete preklepnúť sama, postarať sa o prevenciu a náležite si užiť.

Rozkošné hladkanie

Hovoríme o oblasti semenníkov. Je šokujúce, že najviac nádorov na semenníku u mužov objavujú ženy. Do milostnej hry zapojte aj miešok. Nemusíte partnerovi samozrejme hovoriť, že si overujete jeho zdravotný stav. Pri dráždení rukou, alebo orálnom sexe mužom jemná masáž tejto oblasti spôsobuje významné zvýšenie pocitu blaha. Občas zájdite aj k miestam, ktoré sú pre vás a vaše budúce deti dôležité.

Masáž pre zdravie

Bez masérskeho kurzu, medicínskych znalostí a s trochou lubrikantu sa môžete partnerovi pustiť do záchrany života. Viac ako polovica mužov po štyridsiatke začína trpieť problémami s prostatou. Tie často vyústia až do rakoviny. Prostata je pritom považovaná za mužský bod G. Spôsobuje im viac rozkoše ako dráždenie penisu a to už je čo povedať. Malým problémom je, že sa k nej pristupuje cez konečník, ale určite sa to oplatí. Pre muža sa stanete milenkou snov a budete mať pod dohľadom jeho intímne zdravie. Všimnete si aj malé zmeny a môžete zabrániť najhoršiemu. Významným bonusom je fakt, že práve masážou prostaty sa zamedzuje jej zväčšeniu a patologickým zmenám.

Pozor na rakovinu prsníka

Nepomýlili sme sa. Táto diagnóza sa síce omnoho častejšie skloňuje v ženskom svete, ale verte či nie, aj isté percento mužov prichádza na onkológiu s touto diagnózou. Majú taktiež prsnú žľazu, ktorá je síce nevyužitá, ale môže narobiť poriadnu šarapatu. Preto sa mužovi hrajte s bradavkami, preskúmajte jeho prsia, či nebodaj nenájdete obávanú hrčku.

Pravidelný sex

Milovanie, láskanie, sex, to všetko vyvoláva v mužskom tele posilňovanie imunitného systému. S tým súvisí aj odolnosť voči chorobám. Pravidelným sexom sa partnerovi zároveň udržiava v kondícii aj penis a toporivé telieska, ktoré sa pri erekcii napijú krvou. Ak muža spravíte sexuálne šťastným, jeho zdravie bude prekypovať do vysokého veku. Celkové aj sexuálne, pretože o penise platí, že ak sa nepoužíva, veľmi rýchlo chradne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #intimity #rozkoš #semenníky #hladkanie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...