Rozpadol sa vám ďalší vzťah? Ako je to možné?

V čom je chyba? Vo vás alebo v mužoch, s ktorými "vhupnete" do vzťahu?

03.02.2016 15:00
láska, rozchod, žena Foto:
Čo sa dá robiť? Opäť to nevyšlo!
debata

Už neviete, v čom to tkvie! Nech sa akokoľvek snažíte, stále sa vaše lásky končia rovnako! Zle!

V čom je chyba? Vo vás alebo v mužoch, s ktorými „vhupnete“ do vzťahu?

Je to on?

Ste nekritická! V každom mužovi, s ktorým si vyjdete von, vidíte otca vašich detí. Ignorujete akékoľvek signály, ktoré vám jasne napovedajú, že to zrejme nebude on. Rozchádzate sa v základných otázkach, častokrát vás iritujú jeho názory, ale „necháte“ to tak. Prečo? Lebo tak túžite už konečne niekoho mať.

Tlačíte na pílu! Vy, vy, vy… Nič iné pre vás neeexistuje. Záujmy, priatelia, voľný čas… Nie! Do nového vzťahu idete naplno a to isté očakávate aj od partnera. Cíti to rovnako? Túži po tom istom? Zrejme to ani len netušíte, pretože plán vášho života máte pevne v rukách a idete podľa neho či sa to niekomu páči alebo nie. A zrazu len zistíte, že muž vám ušiel. Jednoducho, nevydržal vaše plánovanie.

Pretvarujete sa a muž to zistí. Hráte „coolovú pohoďáčku“ ale po čase sa zmeníte na celkom inú ženu. Už nie ste ani tolerantná, ani kamarátska, ani usmievavá. Je z vás klbko nervov, ktoré neustále vyžaduje pozornosť a záujem. Neustále niečo diktujete, neustále ste smutná alebo rozrušená… Naozaj si myslíte, že niekto s vami vydrží? Najskôr si musíte dať do poriadku vlastný život, až potom sa vám podarí doň niekoho prilákať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #chyba #plán #trápenie #samota

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...