Erotické prekvapenia, ktoré potešia aj vášho partnera!

Muži milujú prekvapenia bez ohľadu na vek. Decká poteší aj vláčik, dospelí sa idú zájsť pri prekvapeniach erotických.

30.01.2016 11:00
sexi bielizeň, erotika, intimity Foto:
Každá žena vie byť modelkou.
debata

Ak im ich vie poskytnúť vlastná partnerka, nemusia sa chodiť dať prekvapovať do salónov lásky, či k tajnej milenke. Naučte sa partnera eroticky prekvapovať bez ohľadu na to, ako dlho ste spolu.

Privítanie bohyne

Ak príde za vami na internát, alebo domov, je to jedno. Môžete ho privítať v teplákoch, v starom pyžame, dokonca aj neprivítať. Alebo sa pripraviť. Nazuť si vysoké topánky, samodržky, sexi korzet, prípadne negližé. Verte, že takéto privítanie je jedným z top tajných snov každého muža. A prečo vlastne ste ho ešte nezrealizovali svojmu miláčikovi? Okamžite sa stanete pre neho najžiarivejšia sexbomba, ktorá vie plniť aj tie najtajnejšie sny. Navyše sa budete cítiť nesmierne žiadaná a sexi.

Prekvapenie v kúpeľni

Kúpeľňa je skvelé miesto na milovanie. Nie je v nej tak pohodlne ako v posteli, preto treba tento nedostatok vyvážiť atmosférou. Tou môže byť prekvapenie, keď mu zvodná vojdete do kúpeľne a pomôžete s umývaním. Prípadne aj holením ohanbia a potom už len okúsite dielo svojich rúk. Prekvapivé? Určite áno a mužovi sa to bude rátať tak veľmi, ako ho prekvapila v detstve autodráha.

Pomoc pri…

Je jedno, čo si vymyslíte. Či pri upratovaní, varení, skladaní bielizne. Musí to byť však chvíľa, keď otrávene príde za vami a zrazu vidí, že nemáte nič na sebe, alebo niečo, čo ho dokonale vzrušuje. Okamžite sa s vami bude chcieť podieľať na spoločnej aktivite. Lomcovať ním bude vzrušenie, radosť, že ste ho chceli prekvapiť a očakávanie, že vie ako plánujete túto epizódku zakončiť.

Erotické akty

Každá žena vie byť modelkou. K narodeninám alebo sviatku bude pre partnera dychberúce prekvapenie, ak pre neho nafotíte sériu krásnych erotických aktov. Profesionálni fotografi vedia vykresať modelku aj zo ženy, ktorá sa tak necíti. Ľahká, vkusná erotika muža veľmi príjemne prekvapí. A čo je krajšie, ak zrazu bude mať oči aj vášeň pre svoju súkromnú modelku?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....