Štyri typy expriateliek, ktoré pozná každá žena

Ste šťastná v novom vzťahu, zaľúbená, všetko ide, ako po masle. Len na jednu chybičku krásy. Jeho ex, ktorá sa na scéne objaví, keď to najmenej čakáte.

03.02.2016 11:00
rozchod, kríza, Foto:
Ilustračné foto.
debata

Špízerka

Koniec vzťahu ešte neprekonala a svoju túžbu po ňom kompenzuje tým, že chce byť neustále v jeho blízkosti. Trávi veľa času na facebooku, snorí po novinkách v jeho súkromnom i pracovnom živote. Preveruje si všetky nové osoby, ktoré si pridal… Najviac ju zaujímate vy. A preto čo? Mali by ste si túto osobu zablokovať.

Spriaznená duša

Ich vzťah bol perfektný, no osud napriek tomu chcel, aby sa ich cesty rozišli. Teraz ste jeho miesto v srdci obsadili vy. Čo spraví alebo pravidelne robí ona? Vo chvíli, keď to najmenej čakáte, dá vám jasne najavo, že „tu“ nie ste vítaná. Súperíte, hoci len podvedome.

„Svätá“

Pri nej si mohol robiť, čo sa mu zachcelo, pretože mu všetko tolerovala. Chcel ísť bez nej na dovolenku? Žiaden problém! A zakaždým, keď sa sťažujete, že je egoistický alebo bezohľadný, vytasí túto minulosť. Porovnáva vás s ňou. A ona vyjde v tejto bitke lepšie ako vy!

Kamarátka

Ich vzťah skončil priam rozprávkovo. Ostaneme priatelia? Obaja súhlasili. Bez hádok, bez zbytočných scén, priateľsky a „nežne“. A to je zle – pre vás. Táto osoba je totiž vždy pri tom, keď si chce váš partner vyraziť z kopýtka. Pozná jeho priateľov, veď ich cesty sa nerozišli. Okrem toho si s ňou denne píše – a možno, či celkom určite, aj o vás.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #zlomené srdce #minulosť #expriateľka

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...