Sex polohy, pri ktorých sa chudne najlepšie

Spojiť príjemné s užitočným je vždy ideálna cesta. Pri sexe sa chudne a niektoré polohy sú priam stvorené na spálenie kilogramov.

29.01.2016 15:00
sex, milovanie Foto:
Sex pre partnera bude nezabudnuteľný.
debata

Zrazu zistíte, že sa vám nechudlo nikdy príjemnejšie.

Jazdecká poloha

Zapotíte sa pri nej a váš zadok sa začne konečne formovať. Je to poloha, pri ktorej máte v rukách celý pohyb, tak si ho náležite užite. Nie len tak opatrne, nie len pohybom panvy. Poriadne sa do sexu oprite. Odrážajte sa nohami od postele, dvíhajte zadok, podopierajte sa rukami a približujte sa prsiami k partnerovi. Má to dvojitý účinok. Sex pre partnera bude nezabudnuteľný a pochopí, že má v posteli skutočnú dračicu. No a vy, čím viac svalov zapojíte, o to rýchlejšie zhadzujete.

Kolíska

Perfektná pozícia pre skutočne horúci sex. Sadnete si obrátená chrbtom k partnerovi na jeho penis, opretá ste o dlane a nohy máte pohodlne ohnuté v kolenách s chodidlami za partnerovým telom. Pohyb zadku určuje, ako hlboko do vás vnikne penisom, aj ako rýchlo bude prebiehať sex. Ak to vydržíte pár minút, bude to explózia slasti a ďalšie ráno vás budú bolieť svaly na bruchu. Je to pohyb, ktorým chudnete a zároveň si formujete pevný trup a sexi bruško.

Vrážanie klinu

Tento názov polohy je prebraný z Kámasútry a je o niečo náročnejší, ale dokonca účinnejší ako planking v telocvični. Ide o milovanie v stoji, pri ktorom sa pevne oviniete okolo partnerovho krku rukami a on vás vynesie do výšin tak, aby vás posadil na svoj penis. Vyžaduje si to istú silu od neho, ale aj poriadne napnuté telo od vás a plynulý pohyb. V tejto polohe si doslova precvičíte svaly ako pri kruhovom tréningu a bude to vidieť aj na váhe.

Obrátený misionár

Nič zložité. Partner leží na chrbte a vy zaujmete pozíciu ako obvykle on pri misionárovi. Akurát, že vy sa na neho „nastoknete“ a ste tou, ktorá drží seba na rukách a pohybuje sa hore a dole. Uvidíte, že za pár chvíľ vám pôjdu dole telom kropaje potu a vy konečne pochopíte ako je chudnutie príjemné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #chudnutie #milovanie #sexuálne polohy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...