5 znakov, že vás podvedie. Alebo to už urobil!

Nemusíte mu snoriť v mobile, najímať si súkromné očko ani žiarliť ako zmyslov zbavená.

27.01.2016 11:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Problém je, keď miesto rozhovoru volí televízor, alebo aktivity s priateľmi.
debata

Všetci muži sú rovnakí minimálne v signáloch, ktoré vysielajú smerom k žene, ak ich chytajú záletnícke myšlienky, alebo už hranicu vernosti prekročili.

Vyvoláva hádky

To, čo ste kedysi vyriešili úsmevom, malou výmenou názorov, alebo kompromisom sa teraz stáva prameň rozbrojov. Stúpajúca agresia muža môže naznačovať iba to, že prestal byť so vzťahom spokojný. Niečo chce zmeniť, alebo už zmenil a jeho záujem o inú si potrebuje sám pred sebou ospravedlniť tým, že ste horšou, ako ste boli. Preto vyvoláva aj žabomyšie hádky.

Dožaduje sa sexu

Pozor. V hlave by vám mal zablikať veľký výkričník, ak sa parter už dlhodobejšie dožaduje milostnej aktivity. Je to znak, že dáva už hlasno na známosť, že nie je v posteli spokojný. Bez okolkov, bez náznakov, ale priamo. No a môžete počítať s tým, že sa takto neponosuje len pred vami, ale aj pred ženami, ktoré by mu svoj rozkrok rady sprístupnili.

Hrá na citlivú strunku

Je jedno, či stále naráža na to, že s vami nemá anál, alebo s ním nechcete ísť na hory. Nemáte dosť pochopenia pre jeho záľuby, nemáte postavu, akú by si na vás prial. Je dokázané, že muži, ktorí ako verklik omieľajú partnerke jej nedokonalosti a ukazujú, prečo sa pre nich nehodí, majú niekde v zálohe osobu, ktorá práve tento parameter, čo im leží v žalúdku spĺňa na jednotku.

Žiadny záujem

Nepočúva vás, nemá záujem o spoločné aktivity, dokonca ste postrehli akoby chodil vedľa vás iba telom, ale myšlienky mu blúdili kade – tade po svete. Miesto rozhovoru volí televízor, alebo aktivity s priateľmi. Máte pocit, že uniká za každú cenu. Zjavne sa necíti s vami na výbornú a otázka je, kedy unikne tam, kde ho ťahá nielen srdce ale možno aj pudy.

Zabudol na maličkosti

Muži sú veľmi priehľadní a aj keď chcú ostať v utajení, ženský šiesty zmysel ich vie veľmi rýchlo odhaliť. Ak ste si všimli, že rezignoval na ranný bozk, po príchode domov vás nečaká s náručím, ale ledva pozdraví, už si nepamätá malé výročia, drobnosti, ktoré vás tešia, môžete si byť istá, že je tu iná, ktorej venuje tie maličkosti, čo robia vzťah tak pekným.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #nedôvera

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...