Do nového roka vykročte bez zlého vzťahu

Povedali ste si počas uplynulého roka, že končíte, aspoň desaťkrát?

25.01.2016 13:00
rozchod, kríza, Foto:
Nie je načase to skončiť?
debata

Dokonca viac? A prešiel Silvester a vy ste stále vo vzťahu, ktorý „melie z posledného“. Naozaj chcete v nefungujúcom vzťahu prežiť ďalší rok? Tieto vzťahy už fungovať nebudú:

Vzťah ako záplata

Po náročnom rozchode ste prikývli na prvý návrh, ktorý sa k vám dostal. Iste, partner vám bol sympatický, spoločný čas príjemný a sex takisto ušiel. Ale láska? Tá z vašej strany chýbala od začiatku. Potrebovali ste okamžite zaplátať dieru v srdci, a tak ste povedali „áno“. A hoci sa nehádate ani extrémne netrápite, je vám jasné, že to nie je ono. Je čas vyložiť karty na stôl.

Vzťah ako sexuálny ošiaľ

To bol ale začiatok! Iskrenie, ktoré okamžite skončilo v posteli. A zostali ste v nej dlhé mesiace. Bolo vám čarovne, opojne a krásne! Ale vzťah založený na super sexe sa nevyvíjal. Okrem postele sa vaše cesty rozchádzali a rozchádzajú. Vášeň chladne a vám je jasné, že končíte. Tak na čo to naťahovať?

Vzťah plný rozchodov

Stokrát ste sa rozišli a opäť začali. Nekonečné množstvo pokusov, ktoré sú stále rovnaké. Po pár týždňoch ste tam, kde ste boli už veľa ráz. Je to vyčerpávajúce, stresujúce a vôbec nie „cool“. Možno by mohol byť začínajúci rok pre vás výzvou konečne urobiť za niečím zlým bodku! Len musíte nabrať odvahu a hlavne vydržať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #koniec #partner #trápenie

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...