Vodnár je zamilovaný do slobody. Chce sa s ňou oženiť

Niečo má spoločné s ľuďmi, narodenými v znamení blížencov a váhy. Hoci on je na rozdiel od nich "v jednotnom čísle", má toho v sebe až príliš veľa rozporuplného.

29.01.2016 07:00
vodnár Foto:
Muž v znamení vodnára.
debata

Dvaja rozdielni vládcovia

Astrológovia to vysvetľujú tým, že má dvoch rozdielnych vládcov. Kým jeden je prísny (miluje poriadok), druhý je rebel. Výsledkom je zložitá osobnosť. Pripomeňme, že so znamením vodnára sa môžu stotožňovať všetci, čo sa narodili v prvých dvoch zimných mesiacoch, a síce, od 21. januára do 21. februára.

Nik sa v ňom nevyzná

Ak ostatné ženy riešia, a potrebujú si neustále overovať, či je muž po ich boku „ten pravý“, či nezabíjajú s ním čas a či ich skutočne miluje, potom ženy, ktoré majú doma vodnára, riešia túto otázku dvojnásobne. Každý deň. Vo vodnárovi sa len tak hocikto nevyzná. A v jeho citoch už tobôž nie. Tieto ženy nemajú žiadnu istotu, zneisťuje ich predovšetkým sloboda, do ktorej sú vodnári tak veľmi zamilovaní. A sú jej verní celý život.

Cirkus neznáša

K spomínanej slobode treba dodať dôležitú vec. Partnerka sa s ňou musí naučiť žiť. Naša rada: Vnímajte jeho slobodu ako ďalšiu osobu vo vašom vzťahu, nežiarlite na ňu. Čím viac voľnosti svojmu partnerovi dáte, tým krajší vzťah vykúzlite. A približujete sa k svadobnému oltáru. Robíte opak? Robíte zle. Muž v znamení vodnára neznáša cirkus, nemá preň štipku pochopenia a na otázky kde a s kým si bol, zo zásady neodpovedá. Vymení vás rýchlo za druhú, lebo takto si on vzťah nepredstavuje.

Žena si pri ňom poplače

V prípade, že je vodnár vysoko postavený muž, svoju ženu potrebuje aj na to, aby ho reprezentovala. V tomto smere bude ale náročný a jeho polovička to s ním nebude mať ľahké. Tolerancia v tomto smere je preňho neznámy pojem, je nekompromisný. Jeho žena si viackrát poplače, aj keď si dá tisíckrát predsavzatie, že to už robiť nebude a radšej zatne zuby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #žiarlivosť #city #znamenie vodnár #poriadok #rozpor

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...