Čo vás robí neatraktívnou, hoci ste pekná žena?

Napriek peknej tvári, dlhým nohám a hustej hrive vás ľudia nepovažujú za takú atraktívnu, ako by ste si predstavovali.

21.01.2016 11:00
sebadôvera, sebaedomie, úsmev Foto:
Akraktívna žena? A čo ak nie...
debata

Dôvod? Niekedy vzhľad naozaj nie je všetko… Pozor! Aj vyžarovanie hrá dôležitú rolu v tom, či niekoho vnímame ako atraktívneho alebo nie. A častokrát práve povestné „vyžarovanie“ nie je prítomné, či ho zatienia negatívne vlastnosti, ktoré siľudia všimnú takmer okamžite. Aj pekná žena tak nemusí byť označená za atraktívnu, ak…

Je povrchná

Iste, móda či kozmetika môže byť vaším koníčkom, ale ak je tým jediným, na čo sa zameriavate, je to s vami zlé. Ak ohŕňate nos nad luďmi len preto, že práve nie sú oblečení podľa aktuálnych trendov a ak kamarátky či známe kritizujete za to, ako vyzerajú, môžete mať „look“ ako Miss World, ľudia vám označenie „atraktívna“ nedoprajú.

Je egocentrická

Ja, ja iba ja. Vy ste všetko videli, zažili, na všetko máte ten správny názor. Len vy máte skutočné problémy, nad životom iných mávnete rukou, vlastne vás nikto ani nezaujíma. Potrebujete neustále „publikum“ ktoré by vás počúvalo a obdivovalo. Stop! Ľudia vás majú plné zuby a skôr sa vás túžia zbaviť, než tráviť s vami čas ako s atraktívnou osobou.

Je závistlivá

Nedoprajete nikomu nič. Nielen cudzím ľuďom, ale ani priateĺom. A svoju závisť nedokážete ani len skrývať. Poznámky smerom k tým, ktorí sa majú podĺa vás lepšie ako vy, sú na dennom poriadku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #žena #atraktivita #povrchnosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...