Jasné a zrozumiteľné! 5 znakov, že vám je neverný

Ešte stále tomu neveríte? Aj takto môžete odhaliť, že popri vás má aj inú...

13.01.2016 15:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
A je to tu! Nevera.
debata

Milovník umenia

Z čista jasna má novú záľubu a pre vás celkom nepochopiteĺnú. Či už ho očarilo výtvarné umenie, balet či folklór, správa sa ako blázon. Vy neveríte vlastným očiam, keď si domov prinesie naozaj hruhú knihu o výtvarnom umení a celý večer v nej zasnene listuje. Je to jasné! Chce očariť ženu, s ktorou vás podvádza.

Potrebujem nové veci

Neznášal nakupovanie v centrách, okamžite ho v nich rozbolela hlava a jediné, čo ho v obchodoch zaujalo, bol východ. Teraz bezradne stojí ráno pred skriňou a vzdychá, že nemá čo na seba. Pozor! Aj ranné prezliekanie, keď so svojím „lookom“ nie je spokojný, patrí k tomu. Nenechajte sa oklamať! Je v tom iná.

Celkom nový milenec

V posteli vám predvedie nové kúsky, ktorými vás prekvapí. Hoci príjemne, čo je za tým, už také príjemné byť nemusí. Tak sa samej seba opýtajte, kde k tomu prišiel.

Skratky a písmená

Milenku si do mobilu uloží zväčša pod „akože“ nenápadné písmeno. Takže, keď mu na dispeji zasvieti B, L či A a jemu zažiaria oči, buďte si istá, že nejde o jeho nového klienta.

Má nových kamarátov

Zrazu začal chodiť von s kolegami z práce či s novými ľuďmi, o ktorých ste nikdy predtým nepočuli… Často mešká, mení plány a domov prichádza v prekvapivo dobrej nálade. Nebuďte naivná, naozaj si myslíte, že zrazu je s kolegami po práci taká zábava?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #klamstvo #nálada #znaky

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....