Čo v roku 2016 urobiť pre lepší sex a vzťah

Všetko sa mení a každý nový rok je novou príležitosťou na zmenu. Intimita ani láska nemusia prejsť len do rutiny, ale pomaly zrieť do dokonalosti.

12.01.2016 17:00
sex, milovanie Foto:
Je dobré na inovácie prechádzať postupne.
debata

Pár trikov môžu v roku 2016 výrazne ozdraviť vaše spolunažívanie.

Jedna nová poloha

Netreba mať príliš veľké oči a dušovať sa, ako to v novom roku budete v posteli roztáčať. Pretože velikášske predsavzatia obvykle končia fiaskom už v prvom januárovom týždni. Preto je dobré aj na inovácie prechádzať postupne. Ak si v novom roku do milostného života zakomponujete jednu až dve milostné polohy, ktoré si s partnerom obľúbite, váš rok bude v posteli lepší ako tie predošlé.

O jedno milovanie viac

V tomto prípadne nemyslíme na ročnej báze, ale aspoň na mesačnej, pri väčšom sexuálnom šťastí aj na týždennej báze. Už o jedno milovanie týždenne viac dokázalo štatisticky zachrániť mnohé partnerstvá pred rozpadom, neverou, sexuálnou frustráciou. Možno práve rok 2016 mohol byť obdobím, kedy vám to hrozí a jedno milovanie najviac odstráni všetky nástrahy.

Skutok z lásky

Obnovte tradíciu skutkov z lásky. To znamená, že pragmatizmus necháte za prahom dverí a s partnerom sa potešíte drobnosťami iba z čistej lásky. Z radosti, že sa môžete potešiť, obdarovať, alebo len pohladiť. Nie je nič lepšie ako robiť skutky lásky. Aspoň každý týždeň jeden.

Hovorte, čo sa vám nepáči

Je to predsavzatie, ktoré veľmi obohatí váš vzťah. Pritom nie je zložité. Hovorte, čo sa vám na partnerovi nepáči ešte skôr, ako sa z toho stane jeho zvyk. Pretože ak raz s niečím nie ste vo vzťahu spokojní, treba to vykoreniť ešte v zárodku. Nie keď nespokojnosťou je už vzťah doslova prežratý.

Uskutočnite nápravu

Vo vzťahu, v láske aj sexe to nie je o obchode, ani o tom, kto má pravdu. Preto pokojne zakopte ego a povedzte si s partnerom, že vás mnohé veci mrzia a v novom roku chcete byť k sebe lepší. Možno sa vám to znova nepodarí na 100%, no odhodlanie, priznanie viny a prepáčenie okamžite zvýši úroveň vzájomnej lásky a porozumenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne techniky #záväzok

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...