Ona je taká krásna! A stále single. Ako je to možné?

Krásna, úspešná, príjemná a single... Pýtate sa, v čom je háčik?

05.01.2016 16:00
sebadôvera, sebaedomie, úsmev Foto:
Taká pekná a stále bez chlapa?
debata (3)

Otázka… Máte vo svojom okolí priateĺku, ktorá je nielen „kočka“, ale navyše šikovná, sebestačná žena? Nie je to žiadna karieristka, ani nie je posadnutá surovou stravou či večným počítaním kalórií… Nič podobné. A predsa nemá po svojom boku už dlho žiadneho chlapa. Tu sú možné dôvody, prečo.

Chlapa nehľadá

V práci je spokojná, má najlepších priateĺov na svete, má niekoľko záľub, ktoré ju napĺňajú. Len láska v jej živote zatiaľ nemá miesto. A čo? Preda nebude kvôli tomu skákať z mosta. Je presvedčená, že jej ideálny muž sa objaví. A nasilu po ňom pátrať nechce a ani ju to veľmi neláka. Prečo aj. So životom je zatiaĺ spokojná.

Vie, čo chce

A zároveň veĺmi dobre aj to, čo alebo koho nechce. A keďže v jej okolí nie je chlap, ktorý by podĺa nej stál za to, je radšej sama. Nezožiera sa myšlienkami na ubiehajúce roky ani na tikajúce biologické hodiny. Je spokojná sama so sebou a zatiaľ na ňu žiadne tlaky nedoliehajú.

Nevyhľadáva sex na jednu noc

Ponúk by bolo! Ale keďže toto obdobie už má za sebou, vie, že niečo podobné už pre ňu nie je zaujímavé. Vzťahy, ktoré trvajú týždeň či mesiac a viac menej stoja na sexe, pre ňu nie sú zaujímavé. A preto zostáva radšej mimo tejto hry a single, než by skúšala jedného chlapa za druhým.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #žena #single #spokojnosť

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...