Slovné zaklínadlá krásneho vzťahu

Bez čarodejníckych zručností môže byť každá žena zručnou zaklínačkou na dobrý vzťah.

03.01.2016 07:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Vyznania lásky by nemali patriť len dňom sviatočným.
debata

Slová majú čarovnú moc, ale lásku, šťastie a spokojnosť medzi dvoma ľuďmi zaručujú úplne iné spojenia ako slávne abrakadabra.

Ľúbim ťa

Slová sú síce len slová, ale sú nositeľmi významu. Preto by vyznania lásky nemali patriť len dňom sviatočným, ale spraviť sviatok aj z dňa bežného. V praxi to znamená, že nepotrebujete hovoriť veľa o tom, ako máte partnera rada, stačí mu iba do ucha pošepkať dve slová. Ak si viete vyznávať lásku na dennej báze, je to pre vzťah ako hnojivo.

Prosím

Stáva sa, že vo vzťahu pragmatizmus zvíťazí nad slušnosťou. Nie nadarmo sa prosím považuje za čarovné slovíčko. Poprosiť aj o jogurt v chladničke, alebo o prepnutie televízneho kanála je niečo, čo prestáva medzi partnermi fungovať. Všetko je strohejšie, pragmatickejšie a ako sa hovorí, celé zle. Skúste do žiadostí smerovaných k partnerovi vniesť prosbu. Pridá sa k vám a vzťah bude o niečo príjemnejší.

Ďakujem

Nie je nič krajšie ako s úsmevom poďakovať. Úsmev pritom nie je iba kulisa, ale plnohodnotná súčasť celého rituálu poďakovania. Čo to znamená pre vás? Ak začnete zaklínať pomocou ďakovania, pridáte aj ženskú zabrať v podobe úsmevu a váš vzťah bude prekvitať, ani nebudete vedieť prečo.

Prepáč

Mnoho mužov má extra problém povedať prepáč a myslieť to naozaj úprimne. Aj ženy však často radšej zahrajú veci dostratena, aby priznali chybu. Pozor, ospravedlniť sa neznamená prehrať, ale zvíťaziť nad vlastným egom v prospech krásneho vzťahu. Nie je to dobrá výmena?

Poď ku mne…

Toto si muži trošku pamätajú z čias, keď ich do náručia volala mama. Srdce im nesmierne poskočí, keď raz za čas zastúpi jej miesto milovaná partnerka. Zavolajte partnera na svoju hruď. Niekedy, keď máte chuť na milovanie, ale niekedy aj iba tak, aby ste ho pohladili, potešili, vymenili si príjemné chvíle. Čakať vždy na prvý krok toho druhého nie je práve najšťastnejšie a táto kombinácia slov vie aj chladnúci vzťah zrazu zapáliť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #slušnosť #vernosť #dôvernosť

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...