Zodpovedný muž v znamení kozorožca: Prísny vodca

Žijete s mužom, ktorý potrebuje mať stále upratané? Poriadok všade navôkol, v dielni, v kuchyni, aj na pracovnom stole.

08.01.2016 14:00
kozorožec Foto:
Muž v znamení kozorožca.
debata

Poriadok musí byť

S veľkou pravdepodobnosťou ide o prísneho muža, narodeného v chladnom znamení kozorožca – druhá polovica decembra, prvá polovica januára. Sú ženy, ktoré poriadkumilovnosť takéhoto muža ocenia – ak sú samy čistotné. Avšak, tie lajdáckejšie ženy môže poriadne otráviť. Predstavte si muža, ktorý príde domov a vyrušuje ho akýkoľvek maličký fliačik. Aby toho nebolo málo, sám ho začne provokatívne čistiť. A ty si čo robila celý deň, spýta sa vás.

Pomenované, vysvetlené

Poriadok chce kozorožec nachádzať nielen doma, ale aj v práci, vo vzťahu. Vzťahy s ľuďmi musí mať pomenované, vysvetlené. Bez akýchkoľvek visiacich otáznikov. A rád by vládol, podobne ako muž v znamení leva, chce stáť na čele, nepochybne si myslí, že na to má a táto „pozícia“ mu prináleží. Rád by mal v rodine hlavné slovo, veď on je ten, ktorý si vybral ženu. On je ten, ktorý rozhodol o deťoch. On je ten, ktorý rozhodne, kde bude rodina dovolenkovať.

Bude ako bude?

Muž v znamení kozorožca je zodpovedný, to mu nemožno vziať. Svoj život si plánuje, nepláva ním a nie je mu blízke heslo „bude ako bude“. Je to kariérista, ako sa patrí a zastáva názor, že len to, čo dosiahne tvrdou prácou, má hodnotu. Je ochotný ísť do svojho biznisu, pracovať od svitu do mrku, ak to má zlepšiť finančnú situáciu jeho rodiny. Ale nielen preto. Pozor na to, zo všetkých znamení má k workoholizmu tento jedinec najbližšie, hoci je rodinný typ.

Chce gazdinku

Nechce feministku a príliš samostatné ženy ho dráždia. Kozorožci bývajú častokrát obklopení ženami, ktoré žijú „v zlatej klietke“, pretože on sa vie obracať a so ženou odmieta súperiť. Rád by získal ženu, ktorá sa preňho obetuje a doma mu zabezpečí pohodlie, aké poznal od mamy. Chce preto skôr gazdinku ako kariéristku. Muž v znamení kozorožca je prínosom, pretože je trpezlivý a dá sa naňho v každom ohľade spoľahnúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #workoholizmus #zodpovednosť #poriadok #znamenie kozorožec

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...