Najlepšie intrá k vášnivému sexu!

O dobrom sexe sa nerozhoduje v momente intímneho spojenia. Dobrý sex začína omnoho skôr.

31.12.2015 14:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Kúpať sa vo dvojici znásobí rozkoš.
debata

To, aký orgazmus prežijete a či vôbec, bude závisieť od prípravy na erotické hry. Tá zaváži viac ako rytmické pohyby.

Zvodné pohľady

Chtivé pohľady dokážu rozohriať viac ako gestá. Zvádzajte sa očami, ostreľujte túžbou v spoločnosti ostatných ľudí. Na večeri, na páry, na zábave s priateľmi. Vyberte si svoj ring, kde si to najprv rozdáte pohľadmi a potom prídete domov a ledva od vzrušenia vydržíte zavrieť dvere.

Dobré jedlo

Láska ide cez žalúdok nielen u mužov, ale aj u ženy, Niektoré jedlá sú pritom afrodiziakom, čo znamená, že sa stávajú skutočne motivátormi na sex. Najlepšie je však jedlo navarené aj servírované z lásky. Ak ste doma, nemusíte mať len suchú večeru a byť odetá v zástere. Večera v sexi spodnej bielizni bude pre partnera niečo na nevydržanie.

Kúpeľ

Prím hrá nahota a jemné dotyky. Kúpať sa je príjemné a kúpať sa vo dvojici len znásobí rozkoš, ktorú si viete poskytnúť. Spoločný kúpeľ ešte žiadnu dvojicu nerozhneval, ale naopak často rozohní tak, že sa zvyknú pomilovať aj priamo v kúpeľni. Teda aspoň prvý raz.

Rozhovor

Počas sexu si toho už veľa nepoviete. To samozrejme nie je na škodu, veď niekedy treba nechať hovoriť iba telá. Ako dlho ste si však s partnerom iba tak nesadli k vínu, káve, alebo dobrému čaju a neporozprávali ste sa? Nie o tom, čo treba urobiť, zaplatiť, alebo vybaviť. Iba tak o živote, o sebe, ako keď ste chodili do kaviarne na rande. Verte, že to každému z vás chýba. Dostanete rovnakú chuť na milovanie ako vtedy, keď sa sympatie prebúdzali a spoločnú lásku ste ešte len zakúšali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #predohra

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...