Päť rád ako si užiť vianočnejší sex

Na Vianoce pripravíme výzdobu, stôl aj pokrmy. Neobíďte ani spálňu a myslite aj v sexe tvorivo. Prekročte hranice rutiny a Vianoce budete mať aj viac dní ako len 24. decembra.

24.12.2015 16:00
Vianoce sú ako stvorené na to, aby ste sa v... Foto:
Vianoce sú ako stvorené na to, aby ste sa v sexe odviazali.
debata (6)

Vianočné motívy

Muži celkovo milujú ženy v sexi kostýmoch. Vianoce sú obdobie kedy každý trochu čaká, že sa objavíte v kostýme sexi „mikulášky“. Nemusí to byť vždy iba chlap, ktorý sa zahrá na toho, čo nosí darčeky. Je to hra pre dospelých, ale aj obchody so spodnou bielizňou pochopili moc Vianoc. Takýto darček neodmietne ani muž, ktorý má už ako sa hovorí všetko.

Sex pod stromčekom musí byť

Od momentu, keď muž zavesí na stromček prvú guľu, čaká, že sa mu oddáte práve na tomto mieste. Mať sex stále v posteli je nudné. Bez ohľadu na to, či striedate polohy alebo nie. Jedlička stojí v byte len pár dní v roku. Dajte pod ňu kožušinku, zažnite oheň v krbe alebo aspoň sviečky na stromčeku. Miesto nie je zanedbateľnou kulisou sexuálneho života a zvianočniť ho je atraktívne pre oboch.

Plamenná atmosféra

Ako často si pri milovaní doprajete svetlo sviečok? Sviečky na Vianoce horia omnoho častejšie ako v bežné dni roka. To využite aj pri milovaní. Prečo? Sex pri svetle sviečok je magický. Telá v odlesku plameňa pôsobia atraktívnejšie, vzrušujúcejšie, mihotavé svetlo vplýva na našu psychiku ako afrodiziakum.

Sex ako dezert

Nepriberiete, ale si dobre užijete. Vezmite si niečo sladké do postele. Skúste konzumovať sladkosti priamo z tela partnera. Garantujeme, že toho nezjete až tak veľa pred tým, ako sa vzrušene vrhnete na seba. Pri milostnej aktivite navyše spálite aj to, čo ste si dali do pusy. Ideálna kombinácia ako si cez Vianoce zamlsať.

Nudistické Vianoce

Ak ste sami dvaja skúste nevídané. Zabudnúť na slávnostné oblečenie a začnite stolovať len v erotickej bielizni, prípadne úplne nahí. Zdá sa vám to pritiahnuté za vlasy? Zapamätajte si, že práve zábava, vtip, nápaditosť a prekračovanie konvencie bude vodou na mlyn osvieženiu vašej sexuality. Mimochodom Vianoce sú sviatky lásky, vrátane tej telesnej. Nebojte sa premeniť Vianoce na sviatky nudizmu. Sami budete prekvapení, aký to bude mať dopad na váš milostný život. Skúškou nič nepokazíte. Môžete len získať.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Vianoce #erotika #tvorivosť #nápad

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...