Tri veci, ktoré by ste vášmu ex chceli povedať

Už viete, čo by ste mu chceli povedať. Otázne je, či príde príležitosť.

28.12.2015 07:00
rande, láska Foto:
Ešte raz sa stretnúť a pár vecí si povedať.
debata

Keď prejde tá najväčša porozchodová bolesť a vaše srdce sa pozviecha, možno by ste chceli dostať šancu ešte si s vaším „ex“ sadnúť za jeden stôl a niektoré nevypovedané veci zo seba dostať. Najmä vtedy, ak všetko išlo priveľmi rýchlo, než aby ste riešili, čo zo seba dostať. Zrejme vás ťaží, že ste mlčali. Máte potrebu vysloviť celkom obyčajné veci. Možno sú to práve tieto:

Už by som mnohé robila inak

Je jedno, kto za váš rozchod môže. S odstupom času viete, že chyby ste robili obaja. A keď vám láska unikala medzi prstami, vy ste sa len prizerali. Nič ste nepodnikli, lebo ste nevedeli, čo vás čaká. Možno mu chcete povedať, že ľutujete, že ste sa vzťahu vzdali tak rýchlo a bez boja.

Sú spoločné okamihy, ktoré čas nezmaže

Prečo mu nepoďakovať za chvíle, ktoré boli nádherné? Napriek krízam či hádkam, s odstupom času spomínate práve na ne. Je celkom prirodzené, že mu ich chcete spomenúť, aby ani z jeho srdca nevyprchali. Pripomeňte si ich spolu a verte, že podobne krásne chvíle zažijete ešte. Hoci už každý v inom vzťahu.

Prajem ti šťastie

Ako rada by ste to vyslovili! Vy ste už z rozchodu vyliečená, máte svoj život. Niekedy je vyslovenie práve tejto jednoduchej veci také oslobodzujúce a príjemné. Obaja si zaslúžite šťastie, ktoré ste spolu možno premárnili. Ak dostanete príležitosť, vyslovte tieto slová. Tak, aby si ich zapamätal. Je to znak vašej veľkorysosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stretnutie #expartner #okamih

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....