Žena v znamení kozorožca: Kameň, ktorý sa nerozplače

Aby sme pochopili ženu, ktorá sa narodila v znamení kozorožca, musíme vychádzať odtiaľto: Táto žena berie život nesmierne vážne.

29.12.2015 13:00
kozorožec Foto:
Žena v znamení kozorožca. Verná, poriadkumilovná.
debata (1)

Vtipy na svoju adresu?

A preto vtipy na svoju adresu ju nesmierne urážajú. Neskúšajte to! Celkovo neznáša vtipy. Dôležitá v živote je pre ňu práca, rodina, potrebuje zázemie. Vystreliť si zo seba nedokáže, srandu neprijíma. A čo je na tejto žene „trpké“? Nedokáže prejaviť emócie. Ak potrebuje plakať, nesmie ju nikto vidieť! Radšej si však vyberie druhú možnosť: Neplakať vôbec a radšej v sebe všetko dusiť.

Príliš osobné

Je veľmi málo emotívna a preto jej robia problémy aj zázračné slovíčka „prosím“ a „ďakujem“. Ak musí, radšej ich napíše, pretože pohľad z očí do očí dlho neznesie, je to pre ňu príliš osobné. Celkovo sa táto žena vôbec nezdôveruje, všetko si necháva pre seba. Nikdy nepatrí do žiadnej partie a má jednu priateľku z detstva, ktorej sa naučila dôverovať. No ani tej nepovie všetko a s čím sa jej zdôverí ona, ďalej sa od nej nedostane.

Potreba vlastniť

Znamenie kozorožca má väčšiu potrebu ako ľudia v ostatných znameniach vlastniť. Nie, na muža sa až tak nenamotá. Ona potrebuje byť majiteľkou domu alebo aspoň záhrady, vlastniť by chcela aj auto, čiže dobrý status ju baví. Nie je márnotratná, ale keď už do niečoho investuje, musí to stáť za to. Lacné veci sa v jej šatníku rozhodne nenachádzajú. Tie, čo si kúpi, nosí však večnosť. A zakaždým v nich zažiari!

Je verná

Ľúbiť vie a je aj verná. Informácia o tom, ako vážne berie táto osoba život, možno doplniť aj o vzťahovú. Poväčšine táto žena „natrafí“ na svoju pravú lásku v mladom veku a ostane s ňou až „kým ich smrť nerozdelí“. Pokojne môže patriť k tým ženám, ktoré novinári zastavujú s mikrofónom v ruke. „Ako sa vám to podarilo? Udržať manželstvo neskutočných 30–40–50 rokov?“ V tom, že stretla toho pravého, musí mať jasno. Potom je už všetko jednoduché. Teda, pre ňu.

Matka na pohľadanie

Matka je kozorožkyňa „na pohľadanie“. Síce svojim ratolestiam nebude vedieť prejaviť lásku ako povedzme žena v znamení raka, alebo barana, čiže nebude ich denne pusinkovať a zdôrazňovať im, že ich ľúbi, zato však bude prísna a vyžadovať od svojich detí poriadok, dochvíľnosť a disciplínu. Možno to v mladom veku bude pre ne záťaž, no neskôr sa jej za to poďakujú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #emócie #vernosť #poriadok #disciplína #znamenie kozorožec

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...