Typy mužov, s ktorými to v posteli bude katastrofa

Ak nechce vyjsť v posteli na psí tridsiatok, nezačínajte si s mužmi, ktorí sú priam predurčení na zlé posteľné výkony.

19.12.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ilustračné foto.
debata

Nenapravíte ich, neprevychováte, ani si s nimi neužijete. Ani keby ste veľmi chceli.

Sukničkári

Mohlo by sa zdať, že práve s množstvom žien u nich bude rásť aj sexuálna zdatnosť. Lenže opak je pravdou. K chronickej nevere sa často utiekajú muži, ktorí majú paradoxne sexuálny problém, alebo sú psychicky nevyrovnaní. Čoraz viac mužov, ktorí skáču od ženy k žene, chcú kryť vlastné zlyhania. Ak sa spýtate ktorejkoľvek ženy, so sukničkárom si žiadna dobre neužila.

Zaslepení romantici

Najprv vám môžu lichotiť verše, dlhé rozhovory pod hviezdami, prechádzky, čo nemajú konca. Keď príde na láskanie, máte pocit, že ste v krajine zázrakov, no po pár mesiacoch pochopíte, čo znamená pojem posteľné klišé. Príliš sladkí muži sú fajn, no len na istú dobu. Muž bez patričnej agresie bude pre vás napriek jeho nežnej povahe doslova posteľné prekliate. Každá žena chce svojho zlého chlapca. Ak aj nie v živote, v posteli rozhodne. Nebudete uspokojená, ak budete mať v sexe len nehu a na nič drsnejšie sa muž nezmôže, ako odveký posteľný pacifista.

Muži s veľkým penisom

Paradox, a predsa je to tak. Muži s veľkým penisom obvykle kašlú na techniku. Tak ako tí s veľkými autami často stoja aj cez parkovacie čiary. Veľký penis je pre každú ženu určite opticky zaujímavý, no ak sa nevie správne použiť, je prakticky na príťaž. Mnoho nadmieru obdarených mužov sa spolieha, že veľkosť je všetko. Preto vizuálne potešia znamenite, ale v praxi si obvykle vyslúžia len sklamané výrazy.

Workoholici

Sklony k workoholizmu odhalíte už v prvých týždňoch vzťahu a vtedy treba vziať nohy na plecia. Nielenže váš sexuálny život bude vyzerať ako noty na bubon, sem – tam ťuk, ale aj to občas bude skoro také, akoby sa ani nič nestalo. Budete vždy na druhom mieste za prácou a pozor, workoholici sú tí, čo ich v prvej rane postretnú problémy s erekciou. Skrátka od chlapa, ktorý si popri práci stíha len meniť obleky, toho v posteli veľa nečakajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sukničkár #katastrofa #workoholik #sexuálna výkonnosť #sexuálna príťažlivosť #romantik

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...