Štyri skúšky, s ktorými sa musí popasovať každý vzťah

Vo vzťahu na nás číha na každom rohu skúška. Ďalšia a ďalšia. Pár, ktorý ich zvláda s ľahkosťou, môže sa tešiť nálepke „zdravý vzťah.“ Kto by po ňom netúžil...

10.12.2015 09:00
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Láska prekoná všetky prekážky, hovorí sa. Aj tieto!
debata

Prvý nákup nábytku

Vybrať sa na nákup nového nábytku, gauča, skrinky či sprchového závesa bez toho, aby sme poznali partnerov vkus, sa neodporúča. Ak nechcete byť znechutená a s partnerom na mieste „činu“ bojovať a klepkať si po čele, aký je nevkusný, prípadne zistiť, akí ste obaja neoblomný, prezrite si radšej pred takouto prvou návštevou katalóg. Výmena názorov doma a šok z takejto debaty tak nezabolí.

Spoločná dovolenka

Vraví sa, že je skúškou vo vzťahu. Ak ju pár prežije s pozitívnym zážitkom a ohodnotí na jednotku, je vysoká šanca, že vzťah ešte nejaké to leto prežije. V každom prípade, neponáhľajte sa na ňu. V prípade, že ste našli svoju lásku v zime, s dovolenkou pokojne počkajte do leta. Unáhlené nápady typu „dovolenka po týždennej známosti“ môže priniesť slzičky. Na dovolenke sa totiž predvedieme „v plnej kráse“, na pretvárku nezvýši čas.

Partnerovi rodičia

… a návšteva našich. Platí to, čo pre spoločnú dovolenku. Neponáhľajte sa, avšak nedávajte si ani načas. Ak ste z predchádzajúceho vzťahu znechutená a zhodnotili ste, že život je lepší, keď sa vám jeho rodičia doň nemiešajú, zmeňte názor. Máte nového muža, ten má iných rodičov. Pred prvou návštevou myslite pozitívne, veľa sa usmievajte a správajte sa slušne. Nie je nič krajšie, ako dobrý vzťah so svokrou.

Spoločné bývanie

Vraví sa: Spolu chodiť a spolu bývať, je veľký rozdiel. Sú však aj páry, ktoré spolu chodiť nevedeli, zato bývajú spolu ako dve nerozlučné hrdličky. Môže to byť aj váš prípad. Okrem toho, že pri chodení sa pár musí stále niekde stretnúť, stále čosi vymyslieť, utrpí aj peňaženka. Pri spoločnom bývaní si užijeme aj pokoj – spoločné pozeranie televízora pri sviečkach s podmazom pračky, má tiež čosi do seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #vzťah #televízor #rodičia #vkus #spoločné bývanie #skúška

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...