Veci, ktoré by ste si aspoň raz do roka mali dopriať

Urobte si život krajším! Tieto veci vám môžu zlepšiť náladu, čo poviete?

08.12.2015 07:00
sex, vzťah, intimity, šťastie Foto:
Deň a noc nonstop v posteli...
debata

Kúpiť si naozaj pohodlné topánky. Také, v ktorých sa budete cítiť ako v papučkách, keď budete „cupitať“ mestom. Také, čo vás nikdy neotlačia, v ktorých sa vám bude dobre chodiť po kamenných chodníkoch v historických uličkách. A ktoré si nebudete chvcieť vyzuť!

Zbaliť sa a ísť! Len tak, kam vás „nohy“ zanesú. Alebo vlak či lietadlo. Nechajte sa prekvapiť, unášať… Odhodlajte sa porušiť svoje pevne stanovené pravidlá a vyrazte niekam len tak – bez prípravy. Sama. A dajte šancu novým ľuďom.

Zoznámiť sa s mužom len tak… Nikdy ste to nespravili? A viete, ako by vám stúplo sebavedomie? Raz za rok by ste sa mohli prekonať a vsunúť „sympaťákovi“ pri bare do ruky vašu vizitku… Keď zavolá, budete mať ohromnú radosť.

Vrátiť sa na miesto, kde ste trávili krásne chvíle. Napríklad do záhrady babičky, kde ste sa ako dieťa naháňali celé dni s kamarátmi. Alebo tam, kde ste sa kedysi zoznámili so svojou láskou. Zaspomínajte si na niečo extrémne príjemné, ale na mieste, kde sa to naozaj odohralo. Spomienky vás pohltia a vy opäť prežijete tie úžasné pocity.

Deň a noc plnú vášne. Víkend plný sexu! Zabudnite na povinnosti, deti, prácu či ostych. Ste len vy a váš partner. Oddaní sexu bez konca… Krásny čas v posteli, bez sledovania hodín, bez stresu, že opäť niečo nestíhate. Dokážete to ešte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #partner #radosť #posteľ

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....