Fetiše, ktoré patria do každej postele

Fetiš považujeme za niečo mimo hladiny normálnosti. Neprávom! Je plnohodnotnou súčasťou milostného života a patrí do každej spálne. Bez nich to bude čoskoro v posteli iba normálna nuda.

04.12.2015 17:00
sex, intimity, erotika Foto:
Lesklé lodičky si nemusíte pred vstupom do postele vyzúvať.
debata

Vysoké topánky

Odkedy začali chodiť ženy obuté, muži na nich milujú vysoké topánky. Prečo? Nevieme. Aké si vybrať? S tým vám neporadíme! Vieme iba to, že muži vás budú milovať, ak pred nich napochodujete v podpätkoch. V sexi čižmách, alebo lesklých lodičkách. Nemusíte si ich pred vstupom do postele ani vyzúvať. Jemné škrabnutie podpätkom na tele sa v tomto ohľade neberie ako nehoda, ale ako žiadané korenie milovania.

Slúžka aj domina

Sú to dve stránky jednej a tej istej mince. Tajne po nich túži každý chlap. Raz chce mať v posteli mrchu, čo ho položí na lopatky, no niekedy sa hodí aj „naivné“ dievčatko, ktoré bude poslúchať. V každej žene je aj chuť byť tou, čo rozdáva príkazy, zároveň v rámci sexu rada zakúsi aj podrobenie. Spestriť si sex takýmito hrami nie je vôbec o žiadnom rodovom experimente, či sporoch medzi pohlaviami, ale čistým sexuálnym stimulom vychádzajúcim z podstaty našich sexuálnych túžob a predstáv.

Erotický kostým

Byť sama sebou v posteli neznamená, z času na čas sa nemôžete prezliecť do sexi kostýmu, latexových nohavíc, alebo sa neukázať ako hviezda z porno filmu. Máte pocit, že sa vám to nehodí? Že nemáte dokonalú postavu? Zabudnite na predsudky. Navyše ženské telo vyzerá v sexi garderóbe často lepšie ako nahé. Dajte partnerovi možnosť zmocniť sa vás ako ľahkej ženy a on sa nebude za tými skutočnými náhliť do domu lásky.

Pissing

Nie je obvyklý, nie je to vec, o ktorej sa hovorí a pritom sa deje v množstve rodín. Povedali ste si, že močenie je už za hranicou vkusu aj erotiky? V erotických salónoch by vás vyviedli z omylu. Piss patrí medzi najžiadanejšie praktiky a za pekné príplatky. Že ten váš po tom určite netúži? Aj v tomto presvedčenia by pracovníčky verejných domov mnohé ženy veľmi rýchlo zorientovali.

Autoerotika

Pozorovať niekoho pri sexe, alebo masturbácii, sa veľmi často spája s exhibicionizmom. Je to aj správne korenie milostného života. Ukážte partnerovi ako sa sama viete potešiť. Stačí skúsiť a samy ženy čoskoro začne vzrušovať ten žiadostivý pohľad. Predveďte mu, ako to máte rada. Milenec si to užije a zároveň pochopíte, ako je pre správnu iskru vzťahu dôležité erotické nadšenie samotnej partnerky. Provokujte sa navzájom nahotou aj sexuálnym dráždením. Ak je milostný život len o súloži, je totiž extrémne nudný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #erotika #sexuálne techniky #fetiše

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...