Jazyk a jeho využitie pri erotických hrách

Ženy sú jazyčnice. O tom niet pochýb. Miesto hanlivého pomenovania však môžu jazykové zdatnosti použiť aj na to, aby partner o nich hovoril o obdivom.

28.11.2015 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Zapojte jazyk viac už len pri bežnom bozkávaní.
debata (2)

Ženský jazyk neschovávajte

Muži milujú ženy, ktoré sa jazykom vedia nielen hádať, ale aj udobrovať. V praxi to znamená, že dať si pusu na rozlúčku, alebo na privítanie, môžete skutočne aj pomocou jazyka. Muži majú radi akčnosť. Uvidíte, ako bude žiarivejší, šťastnejší a vášnivejší, ak jazyk zapojíte viac už len pri bežnom bozkávaní.

Jazykom na skusy

Určite to poznáte. Ušný lalôčik, krk, zátylok, bradavky. Na hornej polovici mužského tela sa dá jazykom doslova vyblázniť. Málo žien ale svojim jazykom s láskou prechádza po mužskom tele. Skôr očakávajú, že ich partner bude rozmaznávať. Čo je samozrejmé, ale aj partner očakáva jazykový revanš.

Orálny sex bez jazyka?

Ak máte partnera, ktorý hovorí, že orál moc nemusí, je to výzva pre vás. Asi používate žalostne málo práve jazyk. Je od prírody uspôsobený na jemnú masáž žaluďa. Od ústia uzdičky až po žaluď sa nedá hrať s penisom inak ako jazykom a práve toto je pre mužov zóna rozkoše číslo jedna. Majsterky hlbokého orálu dokonca dokážu partnera s penisom v ústach jazykom dráždiť na semenníkoch. Je pravda, že to už je trochu vysoká škola, ale aj pokus sa cení.

Okúste zakázanú zónu

Masáž prostaty je pre mužov veľmi intímna, ale rozkošná praktika. Ak ste si istá dobrou hygienou, môžete partnerovi dráždiť jazykom aj samotný konečník. Rozšírte dráždenie jazykom aj o túto oblasť, nielen o telo penisu a semenníky. Každá žena vie, čo to s partnerom spraví, ak špičku jazyka namieri k jeho análnemu otvoru. Netreba hlboko. Iba jemne stačí a bude vzdychať rozkošou. Veď kvôli nej si spolu líhate do postele.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #jazyk #erotika #sexuálne techniky

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...