Dosiahnite, po čom túžite! S týmito tipmi

Jednoduché tipy, ktoré vás privedú k vášmu cieľu.

27.11.2015 12:00
sebadôvera, sebaedomie, úsmev Foto:
Snov sa nezriekajte.
debata

1. Buďte pozitívna

Skúste sa na svet pozerať pozitívne. Ak budete svoje možnosti hodnotiť pozitívne, pritiahnete ich k sebe. Nielen zaujímavé šance, ale aj inšpiratívni ľudia sa ocitnú vo vašom živote.

2. Prejavte vďaku, za všetko

Nič neberte ako samozrejmosť. Ste zdravá, darí sa vám, máte lásku… Občas sa zamyslite a poďakujte za všetko, čo sa vám podarilo alebo čím vás osud obdaroval. Ak vám robia radosť ľudia vo vašom okolí, aj tým povedzte z času na čas aspoň stručné: ďakujem".

3. Verte svojim snom

Sny berte vážne. Neodsúvajte ich na vedľajšiu koľaj, snažte sa o ich realizáciu. Snívate o vzťahu? Predstavujete si, ako by mal váš vzťah či vysnívaný muž vyzerať. A svojej predstavy sa držte, snažte sa o jej realizáciu.

4. Počúvajte vnútorný hlas

Intuíciu nepodceňujte. Našepkáva vám, občas vás varuje… Poznáte ten nepríjemný pocit v žalúdku, ktorý sa ozve, ak sa rozprávate s osobou, ktorá vám „nesedí“? Naopak, ako vám pookreje srdce, ak stretnete niekoho príjemného… Nenúťte sa do stretnutí, z ktorých nemáte príjemný pocit, obklopujte sa ľuďmi, pri ktorým je vám dobre.

5. Buďte trpezlivá

Ak vás niečo baví alebo sa o niečo snažíte, doprajte si čas a vytrvajte. Nič vám nespadne z neba zo dňa na deň, na všetko si musíte počkať. Ak sa vždy vzdáte priskoro, vytúženého cieľa sa nedočkáte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sny #intuícia #snaha #túžny

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...