Päť tipov ako vrátiť do postele stratenú vášeň!

Začali ste si do postele líhať s očakávaním sladkých snov miesto divokých milostných zážitkov? Je to prejav diagnózy absolútneho kolapsu vášne vo vzťahu.

25.11.2015 17:00
flirt, vášeň, zvádzanie Foto:
Vyrazte si do spoločnosti a flirtujte.
debata

Treba s tým niečo robiť skôr, ako skončíte na oddelených pohovkách.

Spravte si výlet do minulosti

Každá dvojica začínala horúco. Sex aj trikrát denne, kdekoľvek a kedykoľvek. Takže ak aktivita upadá, oprášte spomienky rovnako ako staré fotografie. Vyberte sa na miesta, ktoré vás spojili. Zamierte na miesta, kde ste randili. Zopakujte sex tam, kde ste si ho dopriali veľkými dúškami. Navštívite vaše hniezdočká lásky, zopakujte si romantickú dovolenku.

Zdôraznite vyzývavosť

S jedlom rastie chuť. Tak je to aj v sexe. Kedysi možno stačilo ukázať aj čisto biele nohavičky a partner horel túžbou. Zapíšte si na horšie časy, že každého muža vzrušuje vizáž prostitútky. Uvidíte, ako sa vám to budete hodiť, keď budete chcieť vzťahu vrátiť divokosť a od partnera si vypýtať viac ako len päťminútového misionára.

Zaflirtujte si

Žiarlivosť vie byť skutočne dobrým nakopnutím na výkon. Dohodnite sa s partnerom, že si vyrazíte do spoločnosti, na diskotéku, alebo do baru. A budete flirtovať. Ale nie sami som sebou, ale s okolím. Stačí vyraziť s partiou a uvidíte, čo to s vami spraví. Ide len o nevinný flirt. Pri ňom sa však obaja dostanete do fázy dvorenia, balenia, šuchorenia a peria a keď partner uvidí, že koketovanie s niekým cudzím vychádza, nastúpi žiarlivosť. Zrazu sa do seba zavesíte s nevídanou vášňou. Nemať v partnerovi istotu je skvelým stimulom dávať niečo viac ako iba rutinu.

Prestaňte sa skrývať

Zahaľovanie je vhodné na verejných priestranstvách. Doma si doprajte priestor na nudizmus. Prejdite nahá z kúpeľne do kuchyne. Neostýchajte sa ráno neobliekať, až pred odchodom do práce. Nahé telo nenechá nikoho chladného. V rôznych pózach, variáciách, polohách. Niekedy sa tak na vášnivý sex zvrhne aj obyčajné utieranie prachu…

Pohádajte sa

Dvojica, ktorá si občas neskočí do vlasov, skončí obvykle mrazivo na nože. Potichu a nenávistne, nudne a otrepane žijú spolu a ráno si nedajú ani pusu. Keď si do očí vykričíte, čo vás trápi a poriadne sa do seba pustíte, znamená aj následné udobrovanie a pocit, že ešte stále vo vás kypí zdravá miera vášne. Dvojice, ktoré sa čas od času pohádajú majú aj viac sexu ako tie, čo sa len mĺkvo snažia spolunažívať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vášeň #flirt #erotika #vyzývavosť

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...