Čo hovoria muži? Kedy ženy naozaj obdivujú?

Pozor! Nepotrebujete sexi zadok ani blond hrivu. Muži túžia po niečom inom.

30.11.2015 11:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Má vo vás poklad a on to vie.
debata

Muži hovoria: Si krásna, keď si veselá

Nemáte sexi zadok ani hustú blond hrivu? A viete, že pre mužov to nie je až také zaujímavé… Oni hovoria svorne: Smej sa, buď veselá, zahrň ma tvojou bezstarostnosťou. Ak máte zmysel pre humor a srdečnú povahu, máte viac než slávne modelky Victoria's Secret.

Muži hovoria: Si úžasná, keď o niečo bojuješ

Samú seba nepovažujete za priveľmi odvážnu a už vôbec nemáte rada konflikty… Na druhej strane, ak vám o niečo skutočne ide, dokážete sa biť ako lev. Ste húževnatá, cieľavedomá a ku svojmu cieľu smerujete so sebavedomým úsmevom. A muži hovoria: áno, presne toto sa nám páči.

Muži hovoria: Si milá, keď sa zaujímaš o druhých

O okruh svojich blízkych sa staráte. Vyžaruje z vás srdečnosť a presne to muži obdivujú. Nechcú sebecké egoistky, naopak, túžia po žene, ktorá ich zahrnie nehou a starostlivosťou. Práve to si predstavia pod pojmom domov.

Muži hovoria: Je skvelé, ako všetko zvládneš

Máte toho veľa… Ale zároveň máte dar všetko skvele naplánovať tak, že vaše povinnosti vás až tak nevyčerpávajú. Aktivity, prácu, rodinu či priateľov – všetko obstaráte s úsmevom na tvári. Nesťažujete sa na nespravodlivosť osudu ani na vlastné limity, nie ste nešťastná ani zlostná. Naopak, popri všetkom ešte viete byť aj motiváciou či povzbudením pre ostatných.

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #láska #muž #obdiv

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...