Odhalené! On to nikdy neprizná, ale predsa to robí

Čo váš drahý pred vami skrýva?

24.11.2015 09:00
pár, rande, večera, párty, muž a žena Foto:
A čo robí ten váš?
debata

Pri sexe myslí na inú ženu

Prieskum hovorí, že to robí vyše 70 percent mužov. Podĺa sexuologičky Debby Herbenick z Univerzity v Indiane je toto kino v mužskej hlave pre partnerský sex prospešné a netreba sa ho báť. Dĺžka styku závisí aj od toho, ako dlho dokáže byť partner vzrušený. A keď mu pomáhajú takéto obrázky v jeho hlave, je to v poriadku.

Flirtuje, ak nie ste nablízku

Robí to vyše 60 percent mužov. A hoci by vás to poriadne nahnevalo, ak byste čosi také videli na vlastné oči, pozrite sa na to z inej stránky. Pri flirtovaní je dobrá nálada a presne tú si váš drahý prinesie aj domov. Navyše, berte to tak, že ak s ním ženy flirtujú, máte doma naozaj atraktívneho chlapa.

Kontroluje vám mobil

50 percent mužov rýchlo prezrie vaše správy či mejl, ak má do nich prístup a vy ste práve v sprche či vynášate kôš s odpadkami. Je to znak toho, že vášho drahého premohla žiarlivosť. Skúste sa zamyslieť, či mu dávate dôvod žiarliť. V akom stave je váš vzťah?

Onanuje viackrát počas týždňa

Až 65 percent mužov má potrebu onanovať a nemá to nič spoločné s kvalitou vášho sexuálneho života. Zvlášť mladí muži na vrchole síl sa uchyľujú k častému onanovaniu. Rešpektujte túto intímnu sféru vášho partnera a zytočne nevyzvedajte. A už vôbec „nevyrábajte“ scény, nerobí predsa nič zlé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kontrola #muž #tajomstvo #flirtovanie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...