Mladší chlap? A prečo nie! Tieto dámy sú dôkaz, že to môže vyjsť...

Hoci dnes sa už okolo nás objavuje čoraz viac párov, v ktorých je partnerka staršia ako muž, stále v spoločnosti panuje povedomie, že to nie je normálne.

19.11.2015 13:00
debata

Priekopníčkami v tom, aby sa povedomie zmenilo, sú najčastejšie hollywoodske herečky. Niekoľko z nich si mladšieho muža dokonca vzalo k oltáru a tieto zväzky s úspechom trvajú až dodnes.

Julianna Marguiles a Keith Lieberthal

Herečka Julianna Margulies a jej manžel Keith... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julianna Margulies a jej manžel Keith Lieberthal. Herečka Julianna Margulies a jej manžel Keith Lieberthal.

Hviezda Pohotovosti či Dobrej manželky oslávi onedlho päťdesiat rokov. S manželom Keithom, ktorý je od nej mladší o šesť rokov, sa zoznámili pred desiatimi rokmi a v roku 2007 si povedali áno. Spolu majú jedného syna. Receptom na spoločné šťastie je vraj porozumenie a podobné záujmy. Dvojica trávi veľa času návštevou múzeí či galérií, obaja sú umelecké duše a to aj napriek tomu, že Lieberthal je povolaním advokát, ktorý absolvoval úspešne štúdium na Harvarde.

Julianne Moore a Bart Freundlich

Herečka Julianne Moore (v šatách Dior Couture)... Foto: SITA/AP, John Shearer
Herečka Julianne Moore (v šatách Dior Couture) a jej manžel Bart Freundlich. Herečka Julianne Moore (v šatách Dior Couture) a jej manžel Bart Freundlich.

Manželom 54-ročnej herečky a držiteľky Oscara je o deväť rokov mladší režisér a producent. Dvojica sa zoznámila ešte v polovici 90-tych rokov a po niekoľkých rokoch randenia sa vzali – konkrétne v roku 2003. Napriek vekovému rozdielu stále pôsobia šťastne a často ich vídať spoločne aj mimo červených kobercov – v uliciach New Yorku, kde väčšinu roka žijú. Moore je vraj veľmi inteligentná, citlivá a vtipná spoločníčka, čo Freudlich na nej zbožňuje, tvrdia zdroje z okolia manželov.

Cameron Diaz a Benji Madden

Herečka Cameron Diaz a hudobník Benji Madden... Foto: Profimedia
Cameron Diaz a hudobník Benji Madden Herečka Cameron Diaz a hudobník Benji Madden (na archívnom zábere) si povedali áno.

Slávna blondínka oslávila 43. narodeniny a hoci dlho odolávala manželstvu, napokon povedala áno hudobníkovi, ktorý kedysi randil s Paris Hiltonovou. Benji Madden má o šesť rokov menej ako ona a údajne v hollywoodskej hviezde našiel vytúžený mix akčnej a dobrodružnej ženy, ktorá je sexi a zároveň vie, čo chce.

Jennifer Lopez a Casper Smart

Tanečník Casper Smart a jeho životná partnerka... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Tanečník Casper Smart a jeho životná partnerka - speváčka a herečka Jennifer Lopez. Tanečník Casper Smart a jeho životná partnerka - speváčka a herečka Jennifer Lopez.

Randili spolu niekoľko mesiacov a potom prekvapila správa o ich rozchode. Štyridsaťšesťročná latino diva a jej o osemnásť rokov mladší partner sa však k sebe znovu vrátili a bok po boku vyzerajú ako rovesníci. Šuškandy tvrdia, že základom vzťahu tejto dvojice je fakt, že Lopez vyzerá stále ako mladica a svojím vzhľadom akoby popierala zákony prírody. Smart má však tiež rád jej deti a vo všeobecnosti pôsobí zrelšie ako mnohí jeho rovesníci.

Sam Taylor-Johnson a Aaron Taylor-Johnson

Herec Aaron Taylor-Johnson s manželkou -... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Aaron Taylor-Johnson Herec Aaron Taylor-Johnson s manželkou - režisérkou Sam Taylor Johnsonovou.

Jeden z najvýraznejších vekových rozdielov, celých 23 rokov, majú medzi sebou režisérka Päťdesiat odtieňov sivej a jeden z najsexi talentov Hollywoodu. Napriek tomu však na verejných akciách pôsobia ako dokonalý a celkom kompatibilný pár. Johnson sa viackrát vyznal, že vek je to, čo nikdy neriešil, pretože Sam (Samantha) je osobnosťou večne mladá. Hoci režisérka oslávila už 48. narodeniny, svojmu 25-ročnému manželovi porodila dve dcéry – jednu v roku 2010, druhú v roku 2012. Celý život sa venuje joge a tá jej vraj zdravotne veľmi prospieva. Aj preto nemala problém zvládnuť pôrody po štyridsiatke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #vzťah #pár #manželia #staršia partnerka

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....