Žena v znamení strelca: Slobodná, odmeraná, samostatná

Kľúčové slovo, na ktoré nemožno zabudnúť, keď sa píše alebo hovorí o žene, ktorá sa narodila v znamení strelca, je oheň.

23.11.2015 09:00
debata
Žena v znamení strelca. Môže byť sama. Foto: SHUTTERSTOCK
strelec, znamenie strelec Žena v znamení strelca. Môže byť sama.

Je ohnivá

Spolu s baranom a levom patrí k ohnivým znameniam, ktoré, tak ako ľahko „vzbĺknu“, rovnako rýchlo sa upokoja. Tieto pekné ženy, narodené v druhej polovici novembra a v prvej decembrovej, sú skôr aktívne ako pasívne a muž, ktorý sa o ne zaujíma, by s tým mal jednoznačne počítať. Toto nie je žena pre tých, čo hľadajú poslušnú ženu, ktorá im bude prikyvovať a reprezentovať ich.

Veda aj ezoterika

Ženy v znamení strelca sú múdre, ale podľa astrológov, názory striedajú ako ponožky. Môže za to ich premenlivá vlastnosť, ktorú majú zapísanú vo vienku a netýka sa rozhodne len nálad. Debata s týmito ženami však dáva veľa. Je dobrou a zaujímavou manželkou, ale aj dobrou kamarátkou pre ženu. Zaujíma ju nielen veda, ale napríklad aj ezoterika.

Sloboda nadovšetko

Strelkyne majú podobne, ako ženy narodené v znamení barana, rady slobodu. Veľmi dobre zvládajú aj samotu. Ak žena v tomto znamení ostane s dieťaťom sama, prežije to oveľa ľahšie a lepšie ako akákoľvek iná žena. Možno sa aj poteší. Jednoducho, poradí si. Muž pre ňu nie je tou najdôležitejšou osobou. Ona to sama prežije ľahko a hravo, čo pre mužov nie je príťažlivé.

Vyššie ako partner

Moralizovanie a prudérnosť sú vlastnosti, ktoré sa týmto ženám zväčša vyčítajú. Občas pôsobia tiež odmerane a málo srdečne. Tieto vlastnosti azda najviac zabolia muža, ktorý so ženou v znamení strelca žije v jednej domácnosti. Pretože on by mal najradšej pocit, že je dominantným, šéfom vzťahu. A on je zatiaľ iba obyčajným „zamestnancom“.

Pocestuje si

Sloboda, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou jej znamenia a bez ktorej by ani nevedela dýchať, sa prenáša aj do pracovnej oblasti. Ženu-strelkyňu nezavriete do kancelárie, ani do firmy, z ktorej sa desať rokov nepohne. Ona bude mať iste prácu, vďaka ktorej, ak neprecestuje celý svet, tak aspoň minimálne polovicu Európy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #oheň #Sloboda #znamenie strelec #odmeranosť

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...