Chcete byť pre neho dokonalou v posteli? Tieto triky postačia!

Ženy, ktorým záleží na partnerovom šťastí, jeho vernosti aj stabilite vzťahu sa starajú nielen o plné žalúdky, ale aj sexuálne naplnenie vzťahu.

14.11.2015 17:20
sex, vzťah, intimity Foto:
Zvádzajte partnera, tešte sa zo vzájomnej sexuality.
debata

Ženské zbrane nedostali do vienka len tak nadarmo. Aj v stabilnom vzťahu nimi môžu ustrážiť vernosť, láskyplnosť aj iskrivé vzrušenie.

Oblečenie do postele

Nie je to pyžamo, aj keď mnoho žien si to myslí. Oblečenie do postele podľa mužského receptu predstavujú podväzky, sexi nohavičky, podprsenka ako z erotického filmu. Vysoké topánky sú dodnes s nevysvetliteľných dôvodov pre mužov nesmiernym erotickým stimulom. Mnoho žien si povie, že je pod ich úroveň obliekať sa ako porno hviezda. Lenže tým svoj vzťah nepodporia, práve naopak, vyživujú najstaršie remeslo. Pretože čo chlap doma nemá o to nepríde, akurát nájde inde. Pritom byť dokonalou až tak veľa nestojí.

Otvorenosť, ale úprimná

Žiadne hrané pózy. Tie by nemali byť súčasťou žiadneho milostného zážitku. Dokonalou je podľa muža partnerka, ktorá má otvorenú myseľ a intímne rozkoše si rada užíva sama. Dajte partnerovi najavo, že sex vás skutočne baví. Veď nie je tak zložité nájsť, čo vám robí dobre. Partner veľmi rád nájde cestu k vašej rozkoši, ak ho chcete aj vy potešiť. Nič muža nebude stimulovať viac, ako otvorená snaha ženy ulahodiť jeho sexuálnej chuti.

Nečakajte, že bude prvý

Ženy môžeme rozdeliť na čakateľky a tie, čo majú pekný vzťah a dobrý sex. Čakateľky len čakajú, kedy partner zažne sviečky, oblečie sa do sviatočného, prípadne vytvorí nejaký očarujúci zážitok plný erotiky. Tie ostatné sa chytia kormidla. Zvádzajú aj vlastného partnera, tešia sa zo vzájomnej sexuality a keď už spravili prvý krok, dobre vedia, že s mužom ja to ako pri tanci. Vždy sa chytí, ale treba ho viesť. Dokonalá žena je podľa partnera presne tou, čo ho vovedie sama do sveta sexuality a vtedy, v momente, keď prichádza vzrušenie, je pre ňu ochotný spraviť čokoľvek. Šikovné ženy to vždy vedia využiť vo svoj prospech.

Dráždenie inak

Sex neznamená poskytnúť partnerovi len vlastnú vagínu. Je to o zážitku, pri ktorom ho budete intímne stimulovať pusou, prsiami, zadočkom aj chodidlami. Muž má jednoducho veľmi rád kontakt s telom svojej partnerky. Nájdite jeho obľúbené miesta na ženskom tele. Dráždenie nimi neodmietne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #dráždenie #sexuálne techniky #otvorenosť

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...